12 канал збирає гроші волинському атовцю, в якого згоріла хата

1
4
12 канал збирає гроші волинському атовцю, в якого згоріла хата
12 канал розпочав благодійний флешмоб #Зробидоброза12годин.

Наразі допомоги потребує учасник АТО Сергій Катеринюк, у якого згорів будинок, - йдеться в сюжеті 12 каналу.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У бійця АТО з Волині згорів будинок

"Жити у стилі 12 - це не лише означає бути в курсі подій. Це означає допомагати людям, творити добро. 12 канал започатковує флешмоб, метою якого є допомогти людині з великої літери. Першою такою справою ми обрали випадок бійця АТО Сергія Катеринюка, у якого згорів будинок", - каже генеральный директор 12 каналу Володимир Пащенко.

Команда 12 каналу вже перерахувала п'ять тисяч гривень Сергію Катеринюку. Естафету допомоги передали головному редактору інтернет-видання Волинь24 Юрію Ричуку, генеральному директору будівельної компанії «Інвестор» Андрію Разумовському і блогеру Денису Пятигорцю.

Учасникам флешмобу за 12 годин потрібно відзвітувати у фейсбуці про фінансову допомогу та передати естафету ще трьом людям.

Допомогти фінансово можуть усі небайдужі. Перераховувати кошти можна на картковий рахунок Приватбанку: 5168 7573 1558 5465 - Катеринюк Сергій Вікторович.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Передаю естафету Путену В.В.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні