Осінній призов: скільки волинян заберуть в армію

0
1
Осінній призов: скільки волинян заберуть в армію
В Україні з 1 жовтня 2017 року розпочалася осіння призовна кампанія на строкову військову службу. З Волинської області запланували призвати до армії майже 300 волинян.

Цей призов стосується чоловіків, громадян України, кому вже виповнилося 20 років та ще немає 27, - повідомляє "20 хвилин".

Вони повинні бути придатними до військової служби за станом здоров’я і не мати права на звільнення або відстрочку від призову. Призовників не будуть залучати до служби в районі проведення АТО.

Найбільший план за кількістю призовників мають виконати Дніпропетровська (980 осіб) та Харківська (700 осіб) області. На Волинську область запланували 245 призовників. Найменші показники — у Донецької (230), Луганської (170) та Закарпатської (155) областей.

Відстрочка надається за рішенням районної (міської) призовної комісії за сімейними обставинами, станом здоров’я, для здобуття освіти та продовження професійної діяльності, відповідно до ст. 17 закону «Про військовий обов’язок та військову службу».

Призовна кампанія цієї осені коштуватиме Україні 34,4 мільйони гривень. На одного призовника будуть витрачати майже 3,3 тисячі гривень, з яких 3,2 тисячі гривень — це одноразова допомога призовнику, а ще 93 гривні підуть на підготовку та проведення призову на строкову військову службу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні