--> У центрі Луцька хочуть знести кіоск. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У центрі Луцька хочуть знести кіоск. ВІДЕО

3
4
У центрі Луцька хочуть знести кіоск. ВІДЕО
Попри те, що у Луцьку муніципали зносять тимчасові споруди, у місті продовжують з’являтись нові кіоски. На вулиці Винниченка встановили кіоск, як кажуть у профільному відомстві, без жодних дозвільних документів.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

«Щодо встановлення даної тимчасової споруди, звернень не надходило. Могли бути відмови на стадії розгляду першочергово по питанню документів, чи всі вони були надані», - каже головний спеціаліст управління підприємництва та реклами Луцької міськради Михайло Матвіюк.

За процедурою, інспектор профільного відомства повинен відправити листи у відомства аби отримати документальне підтвердження, що підприємець не мав права встановлювати кіоск. Потім розшукати власника, тоді штраф і демонтаж.

«Їх буде зобов’язано протягом семи днів демонтувати його за власний рахунок. Якщо вони не з’являться і не демонтують, демонтаж буде проведений департаментом муніципальної поліції», - наголошує інспектор департаменту муніципальної варти Віктор Лялюк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці! Так їм і треба.
Відповісти
МАФи без дозвільних документів необхідно забрати. Але сам факт самовільного встановлення говорить, що Хтось вже заніс Комусь кульок з бабосіком. ;)
Відповісти
Бабосики заносятся тогда когда официально желают поставить. Такса 2000уе. А самовольное ставят в надежде что застолбили место и тогда приступят к процедуре получения документов - тут бабосиками и не пахнет
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні