--> У Луцьку підприємиця незаконно поставила кіоск біля автостанції | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку підприємиця незаконно поставила кіоск біля автостанції

0
-4
У Луцьку підприємиця незаконно поставила кіоск біля автостанції
Самовільне встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності зафіксував департамент муніципальної варти 21 січня на вулиці Конякіна, 39 біля Автостанції №1.

Було встановлено, що суб’єкт господарювання здійснила встановлення незаконно кіоску, повідомили в департаментиі мніципальної варти.

На прохання працівників департаменту надати дозвільні документи видані виконавчим комітетом міської ради, підприємець пояснила, що погодження в неї є лише з керівництвом Автостанції №1.

У зв’язку з цим, на суб’єкта господарювання складено протокол за ст. 152 КупАП за порушення п.п. 2.5.5.1.13 Правил благоустрою міста Луцька та видано припис на самостійний демонтаж.

Також, департаментом муніципальної варти буде підготовлено проєкт рішення на засідання виконавчого комітету про демонтаж вказаної тимчасової споруди у разі не виконання припису в добровільному порядку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні