На Волині погано облаштовують туалети у школах

0
4
На Волині погано облаштовують туалети у школах
На Волині не повністю витрачають виділені кошти на встановлення санвузлів у школах. Зокрема освоєно лище 11,2 %.

Про це стало відомо під час оперативної наради 11 вересня, - пише ВолиньPost.

Директор департаменту фінансів Волинської облдержадміністрації Ігор Никитюк зауважив, що на облаштування туалетів використано лише 190 тисяч гривень. Це лише 11,2% від загальної кількості передбачених грошей.

Никитюк наголосив, що перед розподілом грошей інформацію щодо необхідності та можливості їх використання брали у районах. Проте там запевняли, що встигнуть та ефективно освоять кошти. Наразі ж це не виконали, а до завершення року залишилося не так і багато часу.

Голова Волинської обласної держадміністрації Володимир Гунчик зауважив, що у жовтні відбудеться велика «очна» нарада із керівниками районів та міст.

На ній йтиметься про перерозподіл неосвоєних коштів. Тож він попросив до того часу добре попрацювати та виправити ситуацію – у крайньому разі направити відповідь про причини неосвоєння коштів та шляхи до вирішення цих проблем.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні