«Я за бюджет не голосував», - Гунчик. ВІДЕО

0
2
«Я за бюджет не голосував», - Гунчик. ВІДЕО
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик заявив, що не голосував за бюджет Волині, бо вважає, що недостатньо коштів приділили соціальним питанням.

Відеокоментар губернатора Волині з'явився на Youtube-каналі Волинської ОДА.

"Голова адміністрації за бюджет не голосував. Минулого року ми говорили, що нам треба добудовувати перинатальний центр, добудовувати ліцей чи санаторій "Турія"... Сьогодні я бачу, що з бюджету зняли 32 мільйони і вони були розкинуті депутатам як подачки для вирішення своїх питань в регіонах", - каже чиновник.

На його думку, це варто було зробити за рахунок коштів з перехідних залишків. Натомість в першу чергу приділяти увагу соціальним питанням.

Нагадаємо, у четвер, 8 лютого, депутати Волинської облради прийняли бюджет області на 2018 рік.

Зазначимо, бюджет вдалось ухвалити з другого разу. У грудні минулого року на сесії обласної ради розгорівся скандал. Тоді депутати не ухвалили бюджет на 2018 рік. Звинуватили у цьому бюджетну комісію та її голову Андрія Турака, які нібито неналежним чином попрацювали з проектом документу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні