Волинь визначилась з бюджетом на рік

0
7
Волинь визначилась з бюджетом на рік
Волинські депутати затвердили бюджет області на 2018 рік.

Бюджет Волинської області депутати затвердили під час засідання позачергової 18-ї сесії облради 8 лютого, - пишуть Волинські новини.

Доходи обласного бюджету на 2018 рік визначили в розмірі 8,382 мільярда гривень. З них 6,75 мільярда гривень – доходи загального фонду обласного бюджету та 1,632 мільярда гривень – доходи спеціального фонду обласного бюджету.

Видатки обласного бюджету за головними розпорядниками коштів обласного бюджету та бюджетними програмами погодили в сумі 8,378 мільярда гривень.

Профіцит загального фонду обласного бюджету затвердили в розмірі 63,664 мільйона гривень, а дефіцит спеціального фонду обласного бюджету – в сумі 63,664 мільйона гривень.

До переліку захищених статей видатків загального фонду обласного бюджету врахували оплату праці, медикаменти та перев’язувальні матеріали, продукти харчування, оплату комунальних послуг та енергоносіїв, соціальне забезпечення, поточні трансфери місцевим бюджетам, підготовку кадрів вищими навчальними закладами І–ІІ рівнів акредитації та оплату послуг з охорони комунальних закладів культури.

Передбачено, що першочергово розпорядники коштів обласного бюджету скеровуватимуть кошти саме на виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ, а також на проведення розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ і послуги зв’язку, які споживають бюджетні установи.

Окрім того, близько 70,723 мільйона гривень з обласного бюджету скерують на реалізацію регіональних програм.

Нагадаємо, у грудні минулого року на сесії обласної ради розгорівся скандал. Тоді депутати не ухвалили бюджет на 2018 рік. Звинуватили у цьому бюджетну комісію та її голову Андрія Турака, які нібито неналежним чином попрацювали з проектом документу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні