Джолі і Пітт остаточно помирилися

0
-2
Джолі і Пітт остаточно помирилися
Біограф сім'ї Анджеліни Джолі і Бреда Пітта Ян Гальперін повідомив, що зіркова пара вирішила відновити сімейні стосунки. Про це пише видання Кореспондент.НЕТ із посиланням на The Sun.

За словами Гальперіна, Джолі і Пітт зустрілися у друзів удома, де не змогли стримати сліз і моментально кинулися один до одного в обійми. Біограф зазначив, що перший крок у відновленні стосунків зробив саме Пітт.

Повідомляється, що пара пройде спільний курс сімейної реабілітації, щоб повернути свої стосунки в колишнє річище. Однак актори не планують зупиняти шлюборозлучний процес.

Про розкол у родині Джолі - Пітт після 12 років спільного життя, два із яких актори перебували в законному шлюбі, стало відомо у вересні минулого року. За словами Джолі, Пітт погано поводився з їхнім сином Меддоксом.
Теги: пітт, джолі
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні