У Луцьку з'явиться ще один ЦНАП

1
3
У Луцьку з'явиться ще один ЦНАП
Другий Центр надання адміністративних послуг заплановано відкрити в Луцьку орієнтовно через рік.

Про це стало відомо під час робочої зустрічі в ЦНАПі 29 серпня, - повідомляє Інформаційне агентсво Волинські новини.

Зазначили, що потреба відкрити ще один ЦНАП у Луцьку, який діятиме як філія основного центру, зумовлена переобтяженістю системи наявного луцького ЦНАПу через велику кількість відвідувачів, котру лише частково вдається розвантажити завдяки електронній черзі.

Тож було прийнято рішення облаштувати ще один Центр надання адміністративних послуг у місті, який міститиметься на першому поверсі приміщення ДРАЦСУ. У майбутньому заплановано більшість відвідувачів ЦНАПу скерувати саме туди.

За словами Григорія Недопада, це пов’язано з тим, що новий центр знаходитиметься у зручному місці з огляду на курсування громадського транспорту та наявність стоянки.

Роботи із облаштування майбутнього ЦНАПу мають розпочатися наступного року, а перерізати стрічку на відкритті філії планують уже наприкінці 2018 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце приємно. Враховуючи черги за біометричними.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні