У Бурятії відвідувачів та персонал магазину евакуювали через іграшку в українському одязі

0
У Бурятії відвідувачів та персонал магазину евакуювали через іграшку в українському одязі
У Бурятії відвідувачів та персонал евакуювали через іграшку в українському національному костюмі. Коли мешканка одного з населених пунктів знайшла її на вулиці та принесла до магазину, щоб спробувати знайти власника, там перелякалися та викликали на місце ФСБ та ОМОН.

Про це пишуть Патріоти України.

Силовики, котрі прибули за викликом, не знайшли в іграшці нічого небезпечного. Про те, як росіяни лякаються навіть іграшок, що нагадують про Україну, розповіли російські ЗМІ.

"За нашими даними, 37-річна мешканка бурятського Селенгінська Валентина Б. знайшла на вулиці загублену іграшку, віднесла її до магазину "Карина" та виклала фото до групи селища у Viber, щоб знайти власника. Іграшкою виявилася вівця у національному українському костюмі – якщо на неї натиснути, можна почути "душевну українську народну пісню "Несе Галя воду", – написали у виданні, опублікувавши фото іграшки.

Побачивши іграшку, в магазині перелякалися і запідозрили, що вона начинена чи то вибухівкою, чи то збудниками сибірської виразки.

"Іграшкову вівцю визначили як підозрілу, магазин евакуювали, на місце викликали ФСБ та ОМОН. Вибухівки або інших небезпечних речовин у вівці не знайшли. Аналогічна історія з іграшковою вівцею сталася в жовтні 2022 року в Краснодарі, вона також не була небезпечною", – пише російське видання
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні