На другий день джазового фестивалю у Луцьку виступила Katya Chilly

0
1
На другий день джазового фестивалю у Луцьку виступила Katya Chilly
Другий день фестивалю X Міжнародного джазового фестивалю «Art Jazz Cooperation» відвідувачі мали змогу насолодитися не лише джазом, а й потанцювати запальну сальсу, послухати симбіоз тибетської музики із українськими народними піснями.

Фестиваль упродовж 25–27 серпня у Луцькому замку організовує Луцький джазовий клуб спільно з громадською організацією «Принцип» під патронатом Генерального консульства Республіки Польща, пише "ВолиньІнфо".

Другий фестиваль день розпочав «Сarlos bandos» – молодий луцький гурт, що грає світові джазові стандарти.

Після цього на сцені виступав акустичний дует, що представив Україну–Грузію: піаніст Павло Ігнатьєв та вокалістка Катіко Пурцеладзе.

На сцені також звучала запальна сальса у виконанні українського колективу «Dislocados». До слова, колектив повідомив приємну новину: невдовзі у Луцьку буде відкрита філія найбільшої школи сальси в Україні.

Після вибухової сальси на сцені зазвучали ритуальні співи Тибету, звуки природи та народні пісні в обробці від «Katya Chilly Group 432 ГЦ».

Ця музична формація об’єднала в собі дійсно талановитих музикантів, майстрів імпровізації, серед яких відомі джазмени, віртуози класичної школи, дослідники народної традиції і потужний sound живого фракталу (фортепіано, ударні, скрипка, бандура і контрабас).

Як зауважила ведуча фестивалю Наталка Войтович, їхній будинок – світ, а шлях – музика.

Катя Чілі виступала на сцені разом зі своєю дитиною. Як вона пояснила в інтерв'ю "Першому", музику треба створювати так, як вона відчувається, а діти – це наші вчителі, від яких можна взяти багато любові і сміливості.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні