--> У Луцьку на джазовому фестивалі виступить гурт «Igor Zakus feat Barvy.ua» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку на джазовому фестивалі виступить гурт «Igor Zakus feat Barvy.ua»

1
0
У Луцьку на джазовому фестивалі виступить гурт «Igor Zakus feat Barvy.ua»
28 серпня у Луцькому замку відбудеться XIV Міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation-2021». Фестиваль цьогоріч триватиме лише один день, впродовж якого – три концертні програми, професійний майстер-клас, вініловий ді-джей сет, і феєричний джем-сейшн за участю, як безпосередньо присутніх на фестивальній сцені музикантів, так і дистанційно.

Презентуємо вашій увазі перший колектив з переліку учасників "Art Jazz Cooperation-2021".

Неповторні Igor Zakus feat Barvy.ua від "ART JAZZ SCHOOL 2021".

Колектив без сумнівів заворожує магією звуків та енергетикою. Отож, давайте познайомимо вас трішки ближче.

Ігор Закус: бас-гітарист, композитор, викладач, засновник проекту "Jazz Kolo". В його музиці є все – техніка, вражаюча мелодика, справжня українська співучість та індивідуальний саунд.

Олег Марков: відомий педагог, ударник, перкусіоніст, композитор, аранжувальник. Його скромно називають молодою зіркою української джазової сцени.

Dennis Adu: український трубач, викладач, бенд-лідер. Лідер таких проектів як Денніс Аду Квінтет, септет та Біг-Бенд.

Юрій Середін: композитор, піаніст, досвідчений викладач. Пише музику до кіно та серіалів та постійно виступає як лідер і сайдмен в українських та міжнародних проєктах.

Богдана Винницька: українська співачка, композиторка та піаністка. Заграла понад 1000 концертів в 25 країнах світу. Диски за її участі видавалися в Україні, Польщі, Німеччині, Японії.

Вікторія Лелека: українська співачка, композиторка та актриса, що творить та навчається в Німеччині. Засновниця етно-джазового гурту "LELÉKA", в якому разом з музикантами зі Швеції, Німеччини та Польщі сплітає український народний мелос з джазом.

Окрім основного виступу під час фестивалю, викладачі "ART JAZZ SCHOOL 2021" підготували масштабний майстер клас. Заняття відбудеться на території луцького замку 28 серпня о 14.30. Вхід вільний для усіх охочих.

На занятті майстер-класу учасники навчатимуться поєднанню джазових та народних мотивів в імпровізації, аранжуванню українських народних пісень в джазі, джазовим та етнічним варіантам вокальної імпровізації та багато іншого.

Не пропустіть, буде джазово.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жалюгідні потуги провінційного міста
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні