--> «Нехай Державний Прапор надихає нас до нових звершень!» - Роман Романюк вітає волинян зі святом* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Нехай Державний Прапор надихає нас до нових звершень!» - Роман Романюк вітає волинян зі святом*

0
-3
«Нехай Державний Прапор надихає нас до нових звершень!» - Роман Романюк вітає волинян зі святом*
Із Днем Прапора, дорогі волиняни!

Прапор – однин із багаторічних символів нашої прекрасної держави. Це - уособлення національної єдності, гідності та незламності українського народу.

Наш стяг неповторний. Прапор – це душа українського народу, його багатовікова історія, його випробування та перемоги, його дух та його сила. Жовто-блакитний прапор України ввібрав у себе всю її красу та велич. У ньому – глибокі, щирі, ніжні блакитні очі нашої Батьківщини, безкрає блакитне небо, неосяжні українські моря та безмежні лани золотого колосся.

Стяг – символ єднання народу. Із ним ми збулися як єдиний і неподільний народ. Зі стягом ми здобували власну незалежність, із ним ми виборювали право називатися нацією під час Майдану, стяг майорить на східному рубежі нашої держави, де її найкращі сини захищають наш мир та спокій.

Сьогодні бажаю кожному з нас міцного здоров’я, миру та віри в світле майбутнє нашої рідної України! Нехай Державний Прапор надихає нас до нових звершень на благо Батьківщини!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні