--> На полюванні застрелили волинянина | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На полюванні застрелили волинянина

2
0
На полюванні застрелили волинянина
На Волині під час полювання застрелили 45-річного чоловіка.

Трагедія трапилася цієї ночі поблизу села Рудня Старовижівського району, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Близько 3 години ночі в чергову частину Старовижівського відділення поліції від лікаря екстреної медичної допомоги надійшло повідомлення про вогнепальне порання. Потерпілий помер.

Правоохоронці встановили, що в полі поблизу села Рудня, 35-річний мешканець селища Люблинець Ковельського району під час полювання смертельно поранив 45-річного жителя Старовижівського району. Потерпілий помер на місці пригоди.

Поліція зброю вилучила.

Відомості слідчі Старовижівського відділення поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу України. Мова йде про вбивство через необережність.

Санкція статті передбачає обмеження або позбавлення волі від трьох до п’яти років. Наразі триває досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
П*яне полювання нерідко закінчується такими "трофеями".
Відповісти
А чому ви вирішили, що були п'яні?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні