ТОП-20 захопливих фоторобіт Ігоря Єремеєва

0
-3
ТОП-20 захопливих фоторобіт Ігоря Єремеєва
Ігор Єремеєв - політик, бізнесмен...А ще - талановитий фотограф, від робіт якого перехоплює подих.

Мало хто знає, але саме фотографія була одним із його улюблених хобі. Як розповідав в одному із своїх інтерв'ю - кінцевим пунктом його творчої натури. "Таблоїду Волині" вдалося відшукати 20 неймовірних світлин, зроблених Єремеєвим під час своїх мандрівок по всьому світу.


***

Фотографія – кінцевий пункт моєї творчої натури. Скільки себе пам’ятаю, постійно малював і брав участь в різних творчих «кружках». Якщо брати поетапно, вважаю, що до якогось періоду життя я просто фотографував, бо мені це подобалось. А останні кілька років займаюсь фотографією зі знанням справи. Усвідомлюю, що це – цілий пласт мистецтва.


***

Мій улюблений фотоапарат – Canon. Але щоб робити виставку, треба мати хоча б сто робіт, які не соромно показати іншим. А для цього треба створити десятки тисяч фотографій. На це все треба час. Напевно, коли мені буде 50, я організую виставку чи видам книгу, щоб підбити підсумок. В кожному хобі треба підводити якусь межу – для того, щоб відповісти на питання, для чого ти все це робиш.


***

Як правило, я займаюсь пейзажною фотографією в різних куточках світу. Цього року (2015 р. – ред.) через події в країні поїхати на фотосафарі не вийшло. Зараз не до хобі. А минулого року ми з друзями фотографували осінь на японському острові Хоккайдо. Там дуже яскраві кольори. Причому через гірську місцевість вони різні на різній висоті.


***

Для мене захоплення фотографією – можливість показати людям мій погляд на життя. Фотографія дозволила мені зрозуміти, що матеріальна складова життя – не головне. Навколо нас є світ: яскравий, красивий, а за суєтою ми не встигаємо його помічати. Тому можу сказати точно, що це захоплення робить мене кращим.


***

Мрію зняти фільм про британський корабель Thistelgorm, що затонув біля берегів Єгипту у 1941 році. Вперше судно виявила у 1955 році команда Жака Іва Кусто. Дуже цікавий об’єкт. Я кілька разів занурювався біля нього. Можливо, весною поїду на зйомки.


***

Я люблю твори мистецтва, в яких є дуже тонка робота. В музеях мене цікавлять або дуже великі картини, на які треба було потратити неабияку кількість людиногодин, або дуже дрібні роботи, які так само потребували особливих зусиль.

Передрук заборонений

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні