У селі під Луцьком збудують сучасний дитячий садочок

2
5
У селі під Луцьком збудують сучасний дитячий садочок
У селі Зміїнець Луцького району зведуть сучасний дитячий садочок.

Голова Княгининівської ОТГ Олена Твердохліб розповіла, що в тендері на проектування садочка взяли участь три фірми. Виграла тендер компанія «Балан та Стельмащук».

«У скільки коштів обійдеться садочок поки сказати не можу, бо немає проектно-кошторисної документації. Планується, що там буде 160 місць та енергозберігальні технології. Можливо, там будуть якісь сонячні колектори, що нагріватимуть воду для дітей», - зазначила вона.

Олена Твердохліб повідомила, що архітектори запропонували три проекти.

«Один був такий, що у нас дух захопило! Але ми зрозуміли, що він буде дуже дороговартісний. Там навіть вікна були у формі лапи кота. Тому вирішили, що ми не можемо собі це дозволити. Особливо, якщо чадочок будуватиметься десять років. Діти ходять в міські садочки і з цим виникають проблеми, тому в Зміїнці свій дуже потрібен», - додала вона.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де відведено місце для будівництва??
Відповісти
Земельна ділянка 1,30га відведена і вже має кадастровий номер(тому її легко можна знайти на кадастровий карті)в с.Зміїнець,вул.Левадна,13.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні