В Білорусі помітили російських військових без розпізнавальних знаків

0
5
В Білорусі помітили російських військових без розпізнавальних знаків
У Білорусі напередодні масштабних російсько-білоруських військових навчань «Захід-2017» помітили озброєних людей в камуфляжах без розпізнавальних знаків. Користувачі соцмереж одразу їх охрестили «зеленими чоловічками», пише Захід.НЕТ із посиланням на «Обозреватель» та відповідні повідомлення у мережі Facebook.

Як зазначається, білоруський доброволець АТО з позивним «Друг Сябар», опублікував на своїй сторінці у Facebook відповідне фото.

«На фото моє рідне місто Вітебськ. Російські військові починають вже прибувати до так званих військових навчань. Прибулі військові починають розподілятися по всіх містах. Але і з'явилися вже люди з автоматами у військовій формі без розпізнавальних знаків. З «калашами» їздять у транспорті і ніхто їм нічого не робить! Загалом доведеться й свою землю захищати...», - написав він.



Доброволець АТО припустив, що військові навчання восени 2017 року можуть стати для Білорусі «останнім моментом свободи», оскільки росіяни в «чотири рази збільшили кількість бойової техніки і живої сили, ніж заявляли до цього». На його думку виходити з країни російські вояки після навчань не будуть і у Білорусі може бути розіграний сюжет, як у Криму.

«Зроблять референдум і відіжмуть країну. Але найцікавіше, що велика частина білорусів під псевдообіцянки про краще життя миттєво проголосують за Росію... Ця падла вусата (президент Білорусі Олександр Лукашенко, - ред.) за останні 10 років набрала боргів, які ми в житті не віддамо і до всього цього примудрилася розпродати практично 80% заводів і підприємств Росії. Тому Росія, вважай, є власником країни, тільки папери підписати потрібно», - зазначив він.

Між тим, за інформацією телеканалу «Бєлсат» до Білорусі почали прибувати перші групи військовослужбовців РФ на майбутні військові навчаннями.



На зустрічі з Петром Порошенком президент Білорусі Олександр Лукашенко напередодні проведення масштабних російсько-білоруських військових навчань «Захід-2017» запевнив, що територію його країни ніколи не використають для агресивних дій проти України.

9 липня начальник Генерального штабу - головнокомандувач Збройних сил України Віктор Муженко висловив побоювання, що частина російських військ, які готуються до участі в російсько-білоруських навчаннях «Захід-2017», може після їх закінчення залишитися на території Білорусі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні