--> Зам Гунчика запропонував Палиці скинутись на водопровід для ковельчан | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Зам Гунчика запропонував Палиці скинутись на водопровід для ковельчан

1
4
Зам Гунчика запропонував Палиці скинутись на водопровід для ковельчан
Заступник Волинської ОДА Сергій Кошарук занепокоєний тим, що влада не виділила гроші на проведення водопроводу у Ковелі.

Про це повідомляє Про Ковель.

«Дещо слабша позиція по обласній раді, тому що, коли виносили рішення про виділення коштів ще з обласного бюджету, воно не знайшло підтримки. І вже тільки розпорядженням голови Волинської ОДА, яке теж могло бути відмінено сесією обласної ради, але його не заблокували, бо це було б взагалі дивно, гроші були виділені», - спробував пояснити Кошарук.

Зазначимо, що Кабінет Міністрів України виділив на ліквідацію наслідків діяльності Ковельського ветсанзаводу 17 мільйонів гривень, Волинська облдержадміністрація з резервного фонду – 1,3 мільйона, а Ковельський бюджет – 2,5 мільйона гривень.

Однак, за словами міського голови Олега Кіндера, даних грошей недостатньо для повноцінної реалізації проекту щодо будівництва вуличного водопроводу аж до самих домівок ковельчан, які постраждали від діяльності горе-підприємства.

Тому депутат від «Солідарності» звернувся до Олега Кіндера з проханням підготувати на наступну сесію міської ради проект рішення «Звернення до голови Волинської обласної ради та засновника Благодійного фонду «Тільки разом» Ігоря Палиці», в якому обов’язково вказати попередні розрахунки вартості робіт проведення водопровідної мережі.

У тексті пропонують зазначити, що потрібно профінансувати роботи з проведення водопровідної мережі до домівок ковельчан, які постраждали від наслідків діяльності ковельського ветсанзаводу. Зважаючи на це, мабуть було б цілком логічним та необхідним, аби до вирішення проблем із ветсанзаводом долучився голова обласної ради, член Президії політради УКРОПу Ігор Палиця.

"Як бачимо, суперечки впродовж кількох місяців на тему: «Хто винен, хто і що повинен робити», тільки сповільнюють ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації. Тому варто відійти від банальної критики та почати спільно, разом працювати над вирішенням важливого питання", - вважають у Ковелі.

Міський голова Олег Кіндер повністю погодився з баченням Сергія Кошарука.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Можна ы треба звернутися до Івахіва.В нього гроші точно є.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні