--> Ще легше - до Польщі та Чехії: в Україну заходить великий автоперевізник | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ще легше - до Польщі та Чехії: в Україну заходить великий автоперевізник

2
-3
Ще легше - до Польщі та Чехії: в Україну заходить великий автоперевізник
Велика європейська мережа міжнародних автобусних перевезень FlixBus запускає прямі маршрути до Європи з Києва, Львова, Рівного та Житомира. Про це повідомляє Кореспондент.НЕТ із посиланням на delo.ua.

Нічні автобуси з Києва, Львова, Рівного та Житомира їздитимуть у Польщу (Краків, Катовіце) і Чехію (Острава, Прага, Брно) вже з четверга, 27 липня. Денні - з 10 серпня.

За словами віце-президента FlixBus у Східній Європі Миколи Войтюка, відкриттю рейсів сприяв попит на подорожі в країни Європи з України.

"Нові маршрути FlixBus в Україні - це черговий крок у бік розширення FlixBus на територію Східної Європи. Беручи до уваги рішення Європейського Союзу про введення безвізового режиму з Україною, ми очікуємо зростання попиту на подорожі в країни Європи з України. У наших подальших планах - проведення ще більшої кількості маршрутів FlixBus з України в Європу", - зазначив він.

Компанія FlixBus заснована в Мюнхені в 2013 році. З 2015 року вона почала активну роботу на міжнародному ринку. Наразі пропонує найширшу мережу міжміських автобусних перевезень у Європі, що складається з 200 тисяч щоденних рейсів за 1200 напрямками в 24 країнах.

Як відомо, Державне підприємство Антонов зацікавлене у використанні аеродрому Київ - Антонов у смт. Гостомель для обслуговування лоукост-авіакомпаній. Вже створена робоча група з підготовки бізнес-плану щодо використання аеродрому для обслуговування лоукост-авіакомпаній.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ціну перевезень не завадило б назвати!
P.S. А використання аеродрому у Гастомелі - це маячня, бо Бориспіль і Жуляни не завантажені!
Відповісти
Що хохли не має розуму автобуси свої запустити?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні