--> Через Волинь чоловік хотів завезти майже півтисячі лічильників | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Через Волинь чоловік хотів завезти майже півтисячі лічильників

1
0
Через Волинь чоловік хотів завезти майже півтисячі лічильників
На Волині у чоловіка знайшли 400 незадекларовані лічильники та комплектуючі до них, які намагались завезти в Україну. Водія оштрафували

До митного поста «Ягодин» Волинської митниці ДФС прибув автомобіль «Фольксваген - Гольф», який прямував з Польщі до України. Авто під час перевірки документів затримали, оскільки у водія були відсутні документи, а саме оригінал довіреності на право розпорядження даним автомобілем, - повідомляє прес-служба Волинської митниці ДФС.

У митній декларації, яку він надав, значилось, що водій автівки переміщує лише два колеса з диском та кімнатний вітряк.

Проте під час огляду багажного відділення автомобіля в ніші для запасного колеса виявлено незаявлений в митній декларації та при усному опитуванні товар: 122 ультразвукових теплолічильника, 254 пломби до лічильників, 10 модулів, 4 електронних і механічних водолічильника.

Як пояснив водій авто, даний товар належить йому особисто.

Таким чином громадянин України не задекларував за встановленою формою вищевказаний товар, який згідно ст. 374 Митного кодексу України підлягав обов’язковому письмовому декларуванню.

На водія склали протокол про порушення митних правил, товар вилучили.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чоловік хотів щоб в Україні економили терло і були незалежними від москальського газу. Йому премію треба виплатити а не штраі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні