Добре, що медіа брешуть по-різному, - нардеп Соболєв у Луцьку

0
1
Добре, що медіа брешуть по-різному, - нардеп Соболєв у Луцьку
Нардеп та колишній журналіст Єгор Соболєв вважає, що українці рано чи пізно таки отримають об’єктивні та незалежні медіа, а поки – усім варто добре думати, перш ніж сприймати за правду чиїсь слова.

Про це парламентар розповів в коментарі «Волинь24» 20 липня.

«Нам дуже хотілося б мати незалежні джерела інформації, які робили б добрий і незалежний аналіз того, що відбувається. Тому ми виступаємо за належне фінансування суспільного мовлення. Сподіваюсь, що рано чи пізно те, що раніше було УТ1, стане головним джерелом інформації для суспільства», - зауважив він.

«А поки доводиться втішати себе думкою: «Добре, що одні брешуть в одну сторону, інші – в другу. Але це краще, ніж ситуація, яку ми мали в Радянському Союзі чи, яка є в Росії зараз, коли є лише одна правильна позиція. Критично думаюча людина має всі можливості включити мізки і побачити реальність», - додав Єгор Соболєв.

З його слів, наразі вкрай важливе вміння критично мислити і розуміти, коли тобою маніпулюють.

«Шлях від монополій до на правду багатостороннього, неупередженого подання інформації довгий і тернистий, але мізки потрібно вмикати вже зараз», - резюмував народний депутат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні