У центрі Луцька чоловіки в балаклавах «злапали» валютників

5
1
У центрі Луцька чоловіки в балаклавах «злапали» валютників
У центрі Луцька поліція "скрутила" і забрала валютників.

Зі слів очевидців, усе трапилося за лічені хвилини – зачищали торговців валютою люди у спецкостюмах з написом «поліція» та балаклавах, – пише канал соціальних новин Перший із посиланням на власні джерела.

«Раптово набігло їх стільки, що й не порахувати – всі у чорному і в масках. Ми полякалися, бо шістьох (валютників) злапали і поклали одразу, наручники вдягли. А мо’ хто й відійшов, то тому пощастило. Знімали на камери ту комедію і дуже швидко зібралися і поїхали», – каже продавчиня квітів бабуся Еля.

Поки що волинські силовики ситуацію не коментують: у прес-службі управління СБУ у Волинській області, а також у ГУНП області інформацію про спецоперацію не підтвердили.

У Департаменті захисту економіки Нацполіції України підтвердили, що до проведення операції причетні фахівці цієї установи, відтак деталі затримання не озвучують, аби не перешкодити діям фахівців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А як докажуть, що всі вони ВАЛЮТНИКИ?
Відповісти
На базарі торгівців контрабасом ,коли будуть крутити?
Відповісти
не буде де долари міняти)
Відповісти
Цікаво.притягнуть.чи зістрижуть бабки.....



Відповісти
працюють далі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні