У Вінниці голий п’яний виліз на Нацбанк, щоб перерізати собі вени

0
7
У Вінниці голий п’яний виліз на Нацбанк, щоб перерізати собі вени
Сьогодні, 15 липня п'яний чоловік виліз на дах філії Національного банку України у Вінницькій області і перерізав собі вени.

Втім поліцейським вдалося його врятувати, - пише Газета.УА.

У приміщенні готелю, який знаходиться поряд з філією банку, спрацювала тривожна кнопка. На виклик прибули працівники поліції охорони та патрульні. З'ясували, що на дах сусіднього приміщення банку заліз чоловік. Хотів скоїти самогубство.

"Розділились на 2 групи. Адміністратори готелю показали місце, де бачили чоловіка. Я прослідував з напарником за тим чоловіком. Інші колеги сповістили, що він вже виліз у вікно на фасадному боці банку, - розповідає поліцейський-водій поліції охорони Володимир Галантюк. – Разом з патрульними ми почали оглядати дах, аби знайти місце, де перебував чоловік".

Коли знайшли, поліцейські переконували чоловіка не робити дурниць. Переговори з самогубцем вів інспектор патрульної поліції Олександр Мацюк. Поліцейський максимально тягнув час, щоб його колеги могли дістатися до чоловіка.

Чоловік розбив віконне скло та, перебуваючи у вікні горища триповерхової будівлі, наносив собі порізи.

"Коли ми відшукали чоловіка, він стояв весь окривавлений і приставив уламок скла до горла. Кричав, щоб до нього не підходили, бо він стрибне, - розповів інспектор патрульної поліції Олександр Джафаров. – Як тільки він відволікся я схопив його за руку та затягнув на горище. Свій вчинок чоловік не пояснив. Його в кайданках завезли до лікарні".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні