Автохами «окупували» центральний парк Луцька

15
-7
Автохами «окупували» центральний парк Луцька
У Луцьку у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки автохами припаркували свої авто обабіч пішохідних доріжок.

Про це у мережі Фейсбук написав Віталій Степанов.

Віталій Степанов зазначив, що на фото – лише 10 % від того, що насправді відбувається у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки з паркуванням автомобілів.

Натомість користувач Сергій Стрілець зауважив, що в парку є церква, зоопарк, а нещодавно ще й «Ротонду» відкрили, тому припаркованих транспортних засобів тут лише побільшає.

«Звикайте, люди», - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як казав колись мій одногрупник що найбільше ниє той у кого автомобіля взагалі немає!пане Віталію Степанов ти апелюй спочатку до влади міста нехай створить автомобільні паркомісця в парку або біля нього, а тоді осуджуй людей! Багато людей приїжджають в зоопарк не з Луцька на автомобілях то де їм паркуватись! Влада неможе створити достатньо парковок біля ринку не то що в парку!
Відповісти
Через дорогу навпроти біля церки здоровенна парковка, там навіть кінцева якоїсь маршрутки. Тільки ж ноги вихитаються через дорогу перейти.
Відповісти
В нашому парку є все крім парковки.
Відповісти
Ця тема настільки заіізджена..і ані владі,ані поліціі нема до цього діла....Допоки будемо терпіти отаке хамство,до тих пір вони будуть паркуаатися де попало...Колеса різати отаким горе-водіям.Знають що нема де поставити авто, а все одно пхаються,бо бачте маршруткою іім в падло ііхати...
Відповісти
Защ
Заздрість це руйнівне почуття))
Пишіть петицію до влади, толку тут скиглити.
Відповісти
А у поліцію слабо повідомити?! Через ту "Ротонду" перетворять інші місця у парку на... Ю! :(
Відповісти
А у поліцію слабо повідомити?! Через ту "Ротонду" амбець буде решті території парку :(
Відповісти
Літо, парк, люди відпочивають, закладів багато - невже важко парковку передбачити???
Відповісти
Може досить? Така вже звїжджена тема, ті машини нікому не заважають, навіщо це так афішувати? Шкода газон - зверніться в міськраду щоб зробили паркінг
Відповісти
Хай у себе в квартирі так по бидляцькому паркуються
Відповісти
Треба взагалі, парк зробити зоною без авто.бо такого надбання як наш парк ми скоро позбудемось бо це вже не буде зелена екологічна зона а стане звичайною проїзжою частиною а все через лидащих людей яким ,ну дуже важко пройтись лишню сотню метрів,чи то помолитись,чи до зоопарка,чи тепер до Ротонди.Люди схаменіться.ПАРК ДЛЯ ЛЮДИНИ А НЕ ДЛЯ МАШИНИ!!!!!
Відповісти
легкий поштовх у воду))
Відповісти
А штраф виписати на 500гр мін- cлабо де копи????
Відповісти
Насправді місця де припаркуватись повно, просто це ж треба нозями на шпиляках протопати, а це ж в "абломаблом"...Мало того що понаставляли, то ще й від парку женуть як ненормальні, неможна дитину на велосипеді спокійно відпустити!( На сайті міськ ради є петиція, підписуйте!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні