--> Вантажникам платитимуть менше 40 грн за годину важкої праці, - лучанка про концерт Винника | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вантажникам платитимуть менше 40 грн за годину важкої праці, - лучанка про концерт Винника

6
12
Вантажникам платитимуть менше 40 грн за годину важкої праці, - лучанка про концерт Винника
Лучанка Лєна Шторм обурюється ставленням менеджерів Олега Винника до хлопців-вантажників, які збиратимуть для нього сцену за 40 гривень.

Про це жінка пише на своїй сторінці у Фейсбуці.

Зокрема, Шторм побачила оголошення, в якому шукають хлопців для фізичної роботи по складанню сцени Олега Винника. Пропонують 150 грн за 4 години.

Жінка обурюється, що оплата праці за годину становитиме менше, ніж 40 гривень за годину важкої праці.

"А тепер подивіться на ціну білетів і порівняйте зі ставленням менеджерів співака до себе та до дурних овець, яких вони їдуть стригти. Вони їдуть до бидла. Яке відкладатиме кількасот гривень пару місяців, аби побачити зірку. Бо ж саме так вони бачать достойні для нас зарплати, якщо хлопцям-вантажникам готові платити менше 40 грн за годину важкої праці", - пише Лєна Шторм.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
як влаштуватися ??? 40грн * 8год в день 20 роб. днів = 6400 грн )))
Відповісти
Які 20 роб.днів??? За день складуть і отримають свої 40 грн. А далі вільні.
Відповісти
А зарплата у 3200 і 2500 на руки - це близько 14 грн. на годину не обурює?!
Відповісти
важка робота?збір сцeни в залeжності від конфігураціі 5-7годин займає.каркас складаeться в основному з мeталeвих трубок.задні та бокові стіни -натянутe полотно.більш-мeнш важкі підложні плити.тобто є шанс заробити 200-300гривeнь за нeповний робочий дeнь!вантажники почтових сдужб заробляють 23грн.год.працівник відділу заморозки за роботу у фрізeрі при -20 тeмпeратури заробл.150грн.за восьмигодинну зміну
Відповісти
Прикро, що нашого українського співака порівнюють із російським Стасом. це просто нонсенс. А на рахунок оплати, то за чотири години 150 грн. нормально.
Відповісти
Більше того, така ситуація була з концертом Океану Ельзи, хлопцям платили по 30 грн... вони працювали два дні і навіть цілю ніч при тому, що йшов дощ... і хто був на концерті, бачив яка сцена і яка площа була покрита спеціальним пластмасовим покриттям... мало того, що було поставити саму сцену ( а там було дуже багато роботи ), + звук, + світло, + покриття... і це Океан Ельзи, їхні організатори чи менеджери, які жлобляться, а самі їздять на великих дорогезних авто, щоб пузо в руль не так впиралося... Наголошую - Океан Ельзи... Тому, хто читає це, хочу порадити не братися за таку роботу... організатори не цінують тієї праці, а наживаються... 300 грн за білет на Вінника... з усією повагою до його таланту, але нехай він сам ставить ту сцену, якщо не можуть по-людськи заплатити людям за роботу... А ЗМІ нехай краще напишуть велику статтю на цю тему(якби вникли - було б багато цікавого), а не розміщують проплачені оголошення... Тому, наголошую - НЕ БЕРІТЬСЯ ЗА ЦЮ РОБОТУ! І нехай всі знають, яка друга сторона концертів! Поважайте себе і свою працю.Нехай щастить!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні