--> Луцький депутат знайшов в Гаразджі гектари свіжовирубаного лісу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцький депутат знайшов в Гаразджі гектари свіжовирубаного лісу

0
-5
Луцький депутат знайшов в Гаразджі гектари свіжовирубаного лісу
У Гаразджі депутат луцької мерії знайшов величезну територію свіжовирубаних дерев.

Поблизу Луцька знаходиться так званий Гаразджинський ліс - одне з улюблених місць відпочину лучан та мешканців навколишніх сіл, - пише депутат Павло Данильчук на своїй сторінці у Фейсбуці.

Попри свої невеликі розміри там базувалася військова частина, руїни якої активно облюбували страйкболісти, і є дитячі відпочинкові табори, і місця бойової слави УПА, а також скандальні ділянки серед лісу, де побудувалися ряд волинських чиновників та бізнесменів.

Чоловік зазначає, що ліс перебуває у користуванні ДП "Волинський лісовий селекційно-насіннєвий центр". Проте в останні роки висадку молодих дерев активно здійснюють на гектарах свіжозрізаного лісу.

"Сам часто полюбляю їздити ровером по цьому красивому лісі і просто здивований масовими новими рубками. На днях таких як мінімум 6 нарахував. На гугл-карті поки відображена одна на виїзді з лісу в с.Лище", - пише Данильчук.

За його словами, весною відбувалась піар-акція з висадки дерев за участю губернатора та більшості керівників силових та виконавчих органів області.

"Ніби все позитивно, але Олександр Кватирко для чого було вирубувати понад 2 га грабово-дубового лісу?! Я розумію, що рубки в певних об'ємах повинні відбуватися, але чи адекватно саме в таких розмірах та саме в таких обмежених лісових масивах?", - обурюється чоловік.

На думку Данильчука, варто ініціювати приєднання цього лісу до сусіднього Воротнівського, який має статус заказника.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні