--> Дружину волинського АТОвця тримали у трудовому полоні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дружину волинського АТОвця тримали у трудовому полоні

0
0
Дружину волинського АТОвця тримали у трудовому полоні
Волинянку, яка зникла 16 травня, вдалось найти у Одеській області.

За словами матері зниклої жінки, її вдалося знайти на території Одеської області за допомогою місцевої поліції, – пишуть Волинські новини.

За інформацією видання, там вона працювала на злочинця, який забирав зароблені нею гроші. До цього жінка перебувала у сильній депресії. Але після того, як у неї відібрали паспорт та ідентифікаційний код, вона стала просити здійснити дзвінок додому, пояснюючи, що її тато дуже хворий. За номером телефону, з якого вона дзвонила, вдалося виявити місце знаходження жінки.

Знайшли Іванну у понеділок, 12 червня, рідним допомогли працівники Одеської кримінальної поліції. Наразі жінка перебуває вдома, з нею працюють психологи.

Нагадаємо, жительку селища Торчин, маму двох дітей, жінку учасника АТО Олега Грушевського Іванну Грушевську розшукували ще у травні. Рідні повідомляли, що з її банківської карти гроші були зняті в Одесі, де й бачили востаннє жінку. Нещодавно її усе ж вдалося знайти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні