Мене хочуть помістити в слідчий ізолятор, - Ігор Поліщук

32
18
Мене хочуть помістити в слідчий ізолятор, - Ігор Поліщук
В.о. міського голови Ігор Поліщук заявив, що прокуратурі дали завдання заарештувати його.

"Вчора ввечері мені з прокуратури повідомили, що прокурорам дано завдання в найкоротші строки оголосити мені підозру у вчиненні кримінального правопорушення за заявою Вусенко", - повідомив Ігор Поліщук у Фейсбуці.

В.о. луцького міського голови заявив, що йому хочуть обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, помістити у слідчий ізолятор та будь-якою ціною не допустити до участі у виборах.

"За заявою Вусенко, кримінальне провадження відкрито миттєво, вже сьогодні прокуратура почала тероризувати міську раду, викликали для дачі пояснень начальника відділу секретаріату Тетяну Касьянову, масово викликають депутатів міської ради", - наголошує Ігор Поліщук.

"Мені дуже шкода працівників прокуратури, правоохоронного органу, який колись боялися і поважали, а сьогодні ці працівники змушені замість реальної роботи виконувати злочинні накази, які їм "спускають" зверху", - йдеться у дописі.

"Ми нічого не порушили й нікого не боїмось. Тим більше прокурорів, які сьогодні викликають хіба що почуття жалю", - підсумував в.о. луцього мера.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
18

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що це? Плач Ярославни? Є всі підстави потрапити в слідчий ізолятор. І не лише Поліщуку, а й кільком особам з його оточення. Закони треба виконувати, тим паче, представнику влади, юристу. А більше нічого.
Відповісти
і що, ви всі виконуєте закони ?!!!!!!!! не смішіть людей !!!!!!!!! ви нічим не відрізняєтесь від пукінської влади, яка скаче по командах з кремля. ви ж скачете по командах з банькової
Відповісти
Правильно. Це питання на контролі десятка депутатів ВР України. Місто ніхто не дасть приватизувати зграї, поставленої Палицею і Товстенюком. І бурштину не будуть добувати в такому розкладі, як мріє Палиця. Надра належать українцям, а не окремо взятому єврею.
Відповісти
Тебя посодють, а ты не воруй! Твой дом тюрьма!
Відповісти
ага, вже всі бандоолігархи сидять
Відповісти
втягнули тебе, юначе, в боротьбу за владу. Тепер будь готовий таскати каштани з вогню для свого патрона.
Це тобі не в носі колупати...
Відповісти
"Мені дуже шкода працівників прокуратури, правоохоронного органу, який колись боялися і поважали" - шкодуєш за тими часами, неголений?
Даремно, якби зараз були ті часи, тебе б уже в баранячий ріг скрутили за участь в узурпації влади.
А так, гуляй, поки молодий...
Відповісти
чиє б мичало про узурпацію влади
Відповісти
так сморід ще з хрущовських часів
Відповісти
порохоботи як по команді всі вискочили неначе чорт з табакерки
Відповісти
А що тепер на це скаже видатний юрист міста, який ходить в так званих заступниках Поліщука? Є якесь пояснення, виправдання, якісь тези, антитези? Мудаки ви, блядь, усі. І усі будете відповідати за те, що всадили дитину в крісло і втягнули в злочин.
Відповісти
о!!!! ще один судія вискочив. шляпу снімі, убогій
Відповісти
Вчора бачив як цей юрист виходив ввечері з прокуратури...
Мабуть і він сказав Поліщуку, що скоро будуть брати за сраку... бо дуже швидко біг з прокуратури
Відповісти
ну під диктовку канчініума документи звичайно краще писати
Відповісти
Ще б у додаток Палицю і Коломойського посадити...!!!
Відповісти
то вже починай від пороха
Відповісти
якщо посадять то 100 гахну
Відповісти
Читаю злорадні дописи і утверджуюся в думці: кого б не виставила на вибори команда колишньої влади - голосувати за нього (неї) не буду. Це така ж буде гнида, як і ті, хто тут зараз тішиться. Взамін буду голосувати за кандидатуру від команди Ігоря Палиці: вони роблять реальну роботу. Ігор Поліщук - тримайся! В громади більше сили ніж в усіх прокурорів разом взятих.
Відповісти
Соромно за таких,як ти.
Відповісти
Конфіскація майна обовязково.І проконтролювати щоб не встиг переоформити
Відповісти
Поліщук брутально повівся з рішенням суду. Можна його оскаржувати, але виконати потрібно. І Поліщук і депутати,які т ак брутально його не виконали скоїли злочин і за це потрібно відповідати. Поліщук ніби ж якийсь юрист . Тому буде дуже добре,якщо таких самозванців і справді судитимуть.
Відповісти
Ви хоч одного жида бачили в тюрмі..??? Ніхто, нікого не посадить, це тупий піар....
Відповісти
Ленін,Сталін,Мандела,Валенса,Юля.....
Відповісти
артурчік, калюня, пецюня, фофік, - всіх клієнтів наркодиспансера перечислив?
Відповісти
ну галюня наша далека !!!!!! за все життя крім програми телепередач нічого не читала
Відповісти
Є межа у всьому , є межа ів коментах ! незалежно віж уподобань дописувачів , Ви опустилися до рівня вигрібної ями . Прочитайте все, нехай злякається І.....Думаю , що цейкомент ви зітрете - УКАЗІВКА ДЛЯ ВАС ТАКА
Відповісти
Коментарі не заборониш. Інтернет-видання - це та трибуна, яка показує температуру нагрівання суспільства. Люди в різній формі висловлюють свій біль і незадоволення владою. А щодо межі, то ЗМІ, які захищають цього героя, давно перейшли цю межу в своїх інформаціях і статтях. А що буде перед виборами? Це гірше вигрібної ями. Це нужник лінивого дачника, який не мив його десятки років.
Відповісти
Поліщук кончений урод,вибачте на слові.Вже давним давно пора в ізолятор.
Відповісти
Нічєво лічнаво,бізнес єсть бізнес.Так що,Ігарьок,готуйся.Може папік з Швейцарії передасть чоколядку пісолодити.
Відповісти
Кому ви коменти не забороните ? тим , хто анонімно строчить з одного Пк , прадолюбці . Одні віртуальні фото в Фейсбуці , у вас тут, Волинь пост-остогид вже давно. Задовбали , вистачить працювати під замовлення давайте цікаві теми
Відповісти
Строчать на Волинських новинах, і то тільки хвалебні оди своїм папікам і їх прихлєбателям, або змішують з лайном їх ворогів. А реальні коментарі Волинські новини давно не публікує, противно навіть читати вже ті новини.
Відповісти
Волинь 24 і Волинь пост по одну сторону своїх папіків хвалять а волинські новини своїх. Історія це така проститутка, як напишуть о горе писаки, так ми і котимся без своєї голови. А я тупо проти Вусенко!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні