В Одесі затримали 10-річного крадія

2
-2
В Одесі затримали 10-річного крадія
Одеські патрульні на гарячому затримали неповнолітнього крадія, який обікрав 35-річного чоловіка.

Про це кореспонденту УНН повідомили в прес-службі патрульної поліції Одеси.

Інцидент трапився пізно ввечері 12 травня.

Під час профілактичного відпрацювання на вулиці Рішельєвській, патрульні звернули увагу на неповнолітнього хлопця, який вихопив сумку в одного з відвідувачів розважального закладу та почав тікати.

“Правоохоронці затримали 10-річного порушника та супроводили його разом 35-річним потерпілим до відділку поліції для подальшого з’ясування усіх обставин. Ймовірно, за вчинок неповнолітнього хлопчика відповідатимуть батьки”, — йдеться у повідомленні.

В поліції зазначають, що невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей тягне за собою адміністративну, а в деяких випадках — кримінальну відповідальність.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Роми сидять у тюрмах? Ця циганва і стара і мала по цілій країні краде, розбійні напади робить , видурує гроші ворожінням! Самі слабі вошиві і грязні ходять а комусь будуть порчу знімати... так назнімають порчу що в кошильку пусто, і ще що в хаті молоді наївні виносять. Гнати з міст і сіл чим по дальше! Прикриваються то вони горіхи курляють то метал то піря а за той час другі гадьониші обкрадають! Геть їх з країни , вони не робили і не будуть робити! Їм робити гріх вони так кажуть чорножопі і вошиві
Відповісти
ти народився пізнувато і не там, в третьому рейхові б згодився
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні