Аваков нагородив луцьких патрульних

1
2
Аваков нагородив луцьких патрульних
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вручив луцьким патрульним відзнаки за порятунок самогубця.

На початку червня четверо луцьких патрульних прибули на виклик про намір місцевого мешканця звести рахунки із життям. 21-річний парубок збирався стрибнути з вікна багатоповерхівки, - повідомляє прес-служба Національної поліції.

Офіцер поліції Сергій Ліга кинув потенційному самогубцеві запальничку і цигарки, на мить відволікши його від задуманого.

Коли молодик потягся по кинуте – поліцейський схопив його за руки. На допомогу напарнику, який утримував юнака, прийшов командир 4-ї роти патрульної поліції Луцька Сергій Цигульов.

У цей час офіцери поліції Віктор Бубало та Ігор Воронов кинулись поверхом нижче і вже там підхопили хлопця за пояс. На допомогу патрульним прийшов один з небайдужих мешканців будинку Ігор Омельковець. Вони тримали хлопця, поки не прибула
допомога.

Від імені Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, вручив луцьким патрульним нагороди.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А грошуву премію ,льготи якісь для сім'ї за відвагу? Медаль і папірець несерйозно від міністра.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні