На «Волиньторф» несподівано прибула перевірка

4
-6
На «Волиньторф» несподівано прибула перевірка
Облдержадміністрація створила робочу групу, щоб розібратися у виділенні землі під видобуток торфу.

Про це повідомили “Волинські новини”.

Члени комісії, створеної Волинською ОДА, 8-го червня прибули на територію ДП “Волиньторф”, щоб перевірити, чи є на підприємстві техніка. Принаймні так вони пояснили мету візиту.

На думку директора ДП «Волиньторф» Івана Киричика (депутат облради від фракції УКРОП), перевірка була створена для того, аби ще надалі відтягнути вирішення нагального питання – виділення землі.

До робочої групи входить 14 осіб, серед них - заступник губернатора Сергій Кошарук та керівник Держгеокадастру в області Василь Василенко.

«Епопея з виділенням землі для Волиньторфу тягнеться кілька років. А відтоді як головою став Гунчик - узагалі не рухається. Кожного разу він шукає нові аргументи: то буде приватизація, то, може, хай прийде інвестор і тощо. Остання відповідь від Гунчика на наш лист: у нас всі пріоритети надаються «Волиньприродресурсу». З останнім ми вже уклали договір про співпрацю. Йде мова про те, що на ліцензованих площах КП ми зможемо видобувати торф», - зазначив директор.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
підар - який заважає розвивати бінес, хіба не так?
Відповісти
Знову Луцьк штинить гімном. Кусок придурка ти.
Відповісти
А як укропи піняться! Як піняться! Їм чим гірше у області, тим краще! І у всьому винен Президент! Як таких ідіотів позбирали в одну партію! УКРОП - партія українських махлярів та недоумків!
Відповісти
Доки не було Гунчика і його шістки Линдюка - проблем з площами для видобутку торфу не було. Голова адміністрації жодного разу не поцікавився проблемами самого потужного підприємства району. Тільки палки в колеса.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні