Волинська ОДА виграла суд у скандальній справі за землі «Волиньторфу»

5
-4
Волинська ОДА виграла суд у скандальній справі за землі «Волиньторфу»
Постановою Львівського апеляційного адміністративного суду скасовано рішення Волинського окружного адміністративного суду, яким було визнано протиправними дії голови Волинської ОДА щодо поновлення договорів оренди землі для «Волиньторфу». Відповідна постанова прийнята Львівським апеляційним адмінсудом 6 лютого.

Про це повідомили у Волинській ОДА.

Напочатку вересня 2017 року голова облдержадміністрації Володимир Гунчик підписав розпорядження від 6 вересня 2017 року №449 «Про виконання розпоряджень голови облдержадміністрації від 24 липня 2017 року №373 та №374», яким скасував попереднє розпорядження щодо поновлення договорів оренди земельних ділянок для підприємства «Волиньторф». Такому рішенню передувало застереження прокуратури Волинської області, позаяк землі, на які претендує «Волиньторф», вважається особливо цінними, що згодом підтвердили у Мінекології.

Керівництво ДП «Волиньторф» звернулося до суду, аби скасувати розпорядження голови ОДА. Волинський окружний адмінсуд суд задовільнив позов. Визнавши дії голови Волинського ОДА протиправними. Однак рішення оскаржили у Львівському апеляційному суді.

Львівський апеляційний адміністративний суд підтримав позицію Володимира Гунчика щодо правового використання земель та закрив справу ДП «Волиньторф».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
скільки ж "всунув" Гунчик грошей за цю справу? Має багато, тож може вигравати. А суди? НЕ думають про людей, а про свої блага! Скільки ж працюючих на "Волиньторфі"! А їм до сраки!
Відповісти
"Волиньторф" нехай меньше Палицю слухає і буде працювати і все добре буде! А з приводу грошей - у Палиці їх у рази більше і не смішіть людей своїми "висновками"! :)))
Відповісти
Що від цього будуть мати Волинь, люди, держава?
Відповісти
Хто б сумнівався
Відповісти
Цікава у четвер сесія буде! :) У чому тепер Палиця буде Гунчика звинувачувати? :) Їхав-би у свою Швейцарію і не каламутив тут Волинь!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні