Поліщук подав апеляцію до суду у справі Вусенко

6
8
Поліщук подав апеляцію до суду у справі Вусенко
Ігор Поліщук подав до суду апеляційну скаргу у справі Вусенко, а також повідомив прокуратуру про «помилку» в рішенні Луцького міськрайонного суду.

Про це стало відомо 8 червня під час сесії Луцької міської ради.
В.о. міського голови Ігор Поліщук зауважив, що виправлення помилок у рішенні суду щодо поновлення на посаді секретаря Юлії Вусенко «тягне на кримінальну відповідальність».

«Ці правки вносились без виклику в судове засідання, без повідомлення мене про виправлення цих помилок. Я консультувався з багатьма суддями, які вже перебувають у відставці і мають величезний досвід, вони кажуть, що в їхній практиці це вперше. Я сам юрист, п’ять років працював у цій сфері і жодного разу не бачив такого, щоб зникало по два абзаци з рішення суду», - наголосив Ігор Поліщук.

Нагадаємо, суддя Валентина Пушкарчук забрала з мотивувальної частини рішення слова про те, що поновити на посаді секретаря Юлію Вусенко може сесія міської ради.

Адвокат Оксана Комарницька заявляла, що поява цих слів у рішенні викликана технічною помилкою.

Зі слів секретаря ради, це питання розглянуть в прокуратурі та Вищій раді правосуддя.

Також він додав, що 7 червня подав апеляційну скаргу на рішення Луцького міськрайонного суду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прищавий, заспокойся. Втікай в Ростов, та вже є один легітимний.
Відповісти
"п’ять років працював" - оце в чувака досвід і стаж роботи. На виборах добре думайте, чи потрібен нам такий "фахівець"
Відповісти
Який Ви, пане Поліщук, юрист ми вже побачили.
Відповісти
... обрізаний
Відповісти
Ігорю ти вже зі соєю Вусенко всіх дістав, гнати вас потрібно "легітимних".
Відповісти
Його дії у принципі прогнозовані оскільки тепер ніхто не вибачить зникаючих двох абзаців з рішення суду за ніч, а тим більше коли по версії суддівської логіки, "зникнення" мало законний характер оскільки мало виконуватися у відповідності з ст. КАСУ у вигляді "негайного" виконання судового рішення. Тут зазвичай ніякої логіки. Якщо суддя виписує потім свій вердикт про те, що "негайне" виконання рішення суду має стосуватися тільки у тому що останнє рішення Міської ради має бути скасоване то тут суддя явно помилилася через те, що рішення у принципі не має бути скасоване, але рішення скасовується або скасоване. Отже якщо рішення має бути скасоване то має у принципі бути що найменше чергове засідання Міської ради на якому повинно зачитане рішення суду та його виконання, тобто скасування останього рішення щодо Вусенко. Але маємо те, що маємо. Рішення не набрало достатніх голосів. Але як би рішення судді було записано як таке, що рішення скасоване то засідання Міської ради не мало бути але тільки достатнього вручення копії рішення суду виконуючому обов"язки секретаря і тільки. ТО як там було?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні