«В рішенні суду про поновлення Вусенко була помилка», - адвокат

11
6
«В рішенні суду про поновлення Вусенко була помилка», - адвокат
Суддя Валентина Пушкарчук виключила зі свого рішення тезу про те, що Вусенко на посаді має поновити сесія міської ради.

Про це в міській раді заявила адвокат Оксана Комарницька.

Нагадаємо, в.о. міського голови Ігор Поліщук переконаний, що поновити на посаді секретаря Юлію Вусенко можна лише рішенням сесії. Зокрема, він скликав позачергову сесію міської ради на 8 червня.

На підтвердження своїх слів він публікував фото рішення суду, в мотивувальній частині якого йшлося про поновлення Вусенко на посаді та звільнення Поліщука лише після відповідного рішення сесії.

Втім адвокат Юлії Вусенко Оксана Комарницька заявила, що цей пункт в рішенні суду з'явився помилково.

З її слів, наразі "технічну" помилку виправлено і з мотивувальної частини рішення суду цю тезу забрали.

Відтак, поновлення на посаді Юлії Вусенко можливе і необхідне без рішення сесії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну просто крысы!
Вусенко узбагойся!
Відповісти
Тюкниш палыце в задницу,если тебя это узбагоет.Пасынка опущенного мусора надо в правильную" хату".
Відповісти
Піздец, це дебіли і в Самопомочі і в судах! Шахрайство і блюзнірство над недоправовою системою України. Давайте відміняйте Закони ВР прийняті і Постанови Кабміну, бо там помилки часто трапляються.
Відповісти
Це як виходить спочатку суддя прийняла таке рішення а потім опачки, давайте переробим. З такими крисами суддями ніхто не здивується як завтра зек в країну повернеться, з таким самим рішенням.
Відповісти
Вусенко - це одна суцільна помилка. Така курва буде говорити про Божу росу, а не пісюни в очі
Відповісти
Хто небудь пристрельте цю бєшену суку
Відповісти
У всіх шпаринах , вікнах ,скоро з холодильників Вусенко виглядатиме , ну скільки можна пудрити голову людям, тошнить вже , чого пхається між чоловіків, не чоловіча це справа . Завантажте її універі роботою , нехай пише перспективні плани , відпрацьовую контракт ,Ігоре Ярославовичу , а вдома нехай готує їсти
Відповісти
Не жіноча це справа , думати потрібно , а не бути " дєвочкою для биття "
Відповісти
Якщо було рішення міської ради про позбавлення ЇЇ посади секретаря то це ясна річ рішення колегіального органу на яке повинно було звестися рішення суду. Але поновлення ЇЇ на посаді мусить також мати мотувувальну частину відносно осіб до яких це рішення має стосуватися про ЇЇ відновлення на посаду. Тут у цій справі або до конкретних осіб як таких або до заступника або до діючого секретаря ради або до юридичної особи - Міської ради. Якщо говорять про те, що справа це цивільна не адміністративна справа та вказують на порушення закону за критеріями Кодексу Законів про працю то ясна річ що мотивувальна частина має стосуватися Міської ради, а отже рішень цієї Ради, тому перед її відновленням на посаді перед тим має бути й рішення Міської ради, якого апріорі не буде. З колегіальними органами майже неможливо боротися. Справа в тому що колегіальний орган Міська рада не може відповідати у юридичній площині через те, що цей орган не виносить рішення на користь останньої, а отже рішення суду не може бути виконане оскільки відсутні об"єкти які мають виконувати це рішення суду.
Відповісти
Якось ще сумнівався. А тепер ні. Вусенко, гунчик і К., а також суддя - одна банда. Позвонили судді, сказали "ану лошара викинь з тексту два абзаци". І викинула.. Печерський суд відпочиває. Чи хтось ще вірить в правосуддя.
Відповісти
Є рішення суду про поновлення Юлії Вусенко на посаді секретаря. Людина має прийти, сісти за стіл і працювати. Навіщо скликати сесію? Навіщо збирати блатних і жебраків? Щоб завтра проголосували проти рішення суду!? Щоб проігнорували рішення однієї з трьох гілок влади?! Щоб цією цидулкою в черговий раз замкунути коло!? Чому це неголене щеня і його поплічники ігнорують елементарними законами держави? Чи хочуть, щоб люди на вилах винесли?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні