Лучанин вимагає перехід біля педколеджу

2
6
Лучанин вимагає перехід біля педколеджу
Лучанин скаржиться на відсутність переходу біля Луцього педагогічного коледжу.

Відповідну петицію Павло Іващенко розмістив на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

"Біля педучилища є зупинка, але нема переходу. Був свідком того, що люди масово виходять із громадського транспорту і одразу ж переходять дорогу.В тому числі і батьки з дітьми", - зазначає лучанин.

"Пропоную або обладнати зупинку переходом або ж зняти власне саму зупинку взагалі через дуже близьку відстань від сусідніх", - пише автор петиції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Там два переходи. Якщо важко пройти 30 метрів, то взагаді не потрібно виходити з дому.
Відповісти
До даної зупинки метрів за 30-50 знаходиться пішохідний перехід, якраз навпроти виходу з училища. А те що люди виходячи з автобуса чи тролейбуса намагаються одразу перебігти АВТОМОБІЛЬНУ ДОРОГУ У НЕВСТАНОВЛЕНОМУ ДЛЯ ПЕРЕХОДУ МІСЦІ - це лише безграмотність та неадекватність самих пішоходів.
Сам автомобіліст - завжди пропускаю людей які вийшли на перехід або стоять перед переходом і збираються перейти дорогу, і принципово не пропускаю людей-пішоходів, які переходять дорогу у близкості до таких переходів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні