На Рівненщині п’яні молодики побили ветерана АТО

3
6
На Рівненщині п’яні молодики побили ветерана АТО
На Рівненщині побили учасника АТО Андрія Усача, який брав участь в обороні Луганського аеропорту.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Чоловік зробив зауваження нетверезим на мопеді. Почувши, що той викликає поліцію, обурені скутеристи стали бити вояка з інвалідністю. Від одного з ударів він упав і пошкодив протез. Нападники свою провину заперечують.

"Почав сигналити, щоб вони з'їхали. У відповідь отримав непристойний жест", - розповідає постраждалий.

Інцидент бачив брат колишнього бійця. Каже, поки відтягував одного нападника, брата бив інший. Найсильніший удар Андрій отримав у голову – у нього тріснула барабанна перетинка. До того ж, Андрій впав та пошкодив протез. У свою чергу молодики кажуть, вони були тверезими та чоловіка не чіпали.

"Ми не били його. Вони перегородили нам дорогу та почали поліцію викликати. Що він міліціонер, чи що", - каже один з нападників.

Він стверджує, що не знає, як колишній боєць пошкодив ногу. Лише припускає, що той "падав" на мопед, щоб зупинити його. Та поліція дізналась, що бійця били обидва чоловіки по черзі. Зараз вирішується питання про оголошення підозри.

Їм загрожує штраф, виправні або громадські роботи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Ато тих дебілів відправити.Може там іім мізки підправлять...
Відповісти
Страшно стає.... на планеті земля зробилася ПСИХУШКА !!! ОТО САТАНА ПАНУЄ... Ми люди чи нелюди стали ?
Відповісти
Люди добрі, милі, українці мої , благаю ,бережіть життя своє і оточуючих ДУМАЙТЕ ПРО НАСЛІДКИ, які можуть бути ... А ПРАВООХОРОННІ ОРГАНИ ПОТРІБНО РОЗІГНАТИ ВСІ ХТО 26 РОКІВ ПРАЦЮЄ І ПРАЦЮВАВ У НИХ - ЦЕ ВИ ПОРОДИЛИ ТЕ ЩО МАЄМО ЗАРАЗ !!! - ХАБАРНИЦТВО, РІШАЛово і ДОГОВОРНЯКИ ....ДО ТАКОГО БАРДАКА І БЕЗПРЕДЕЛУ ДОВЕЛИ - ЗА ЩО ВИ СТОРОЖІ ПРАВОПОРЯДКУ ГАДЬОНИШІ ЗАРПЛАТУ ОТРИМУВАЛИ І КЕРУВАЛИ !!! МАЄМО ТЕ ЩО МАЄМО- БАРИГ БАНДИТІВ КОРУПЦІОНЕРІВ , ХАБАРНИКІВ БРЕХУНІВ І ЗЛОДЮГ !!! КРАЇНА ПРИРЕЧЕНА 26 РОКІВ !!! ВАМ, ПРАВООХОРОНЦЯВ НЕ ЗАРПЛАТИ І ПЕНСІЇ ДАВАТИ , А В ТЮРМИ ІЗ КОНФІСКАЦІЄЮ МАЙНА ВАШО І ВАШИХ РОДИН Я Б ДАВ і не питав би вас ні про що і ви, б не питали б усі , БО ЗНАЄТЕ ЩО Є ЗА ЩО САДИТИ В ТЮРМИ !!! БЕЗ СУДІВ І СЛІДСТВ ПСЕВДОПРАВООХОРОНЦІВ САДИТИ НА 15 РОКІВ у тюрми НЕ ПОЯСНЮЮЧИ І НЕ ПИТАЮЧИ НІ ПРО ЩО, бо знають що винні у тому безпределі і бардаку !!! Країна -Україна стала країною рішал, договорняків, розквіту бандитизму, алкоголізму, наркоманії, хабарництва, брехні ... і т.д. ЦЕ ПОВНИЙ ЖАХ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні