У Луцьку зловили наркоторговця

1
-11
 У Луцьку зловили наркоторговця
Лучанин мав при собі 10 грамів амфетаміну та 5 грамів марихуани.

30 травня, співробітники управління протидії наркозлочинності затримали чоловіка, який займався збутом психотропних та наркотичних засобів, - повідомляє ГУНП у Волинській області.

Поліцейські вилучили у лучанина 5 пакетиків з психотропною речовиною амфетаміну, загальною вагою 10 грамів та 1 пакет марихуани вагою 5 грамів.

Усе вилучене направлено на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.
Слідчі за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовина або їх аналогів).

Зловмиснику, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає позбавлення волі від шести до десяти років.

Триває слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ



Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От же сука... ту всю гидоту що він продавав йому в мордяку і затусувати - хай жере і балдіє..І так кожного продавця годувати - за кілька днів не буде кому продавати дурь.. А то хороводяться з ними - міліція суди.. А тварі дітей калічать
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні