Скільки Волинь заборгувала за «комуналку»

1
7
Скільки Волинь заборгувала за «комуналку»
З початку року Волинь заборгувала за комунальні послуги 125 мільйонів гривень.

На кінець квітня волиняни заборгували 72,9 млн. гривень за газопостачання, 27,1 млн. гривень – за централізоване опалення та гаряче водопостачання, 20,1 млн. гривень – за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, 4 млн. гривень – за вивезення побутових відходів, 1 мільйон гривень – за централізоване водопостачання та водовідведення, - повідомляє прес-служба Головного управління статистики у Волинській області.

У січні–квітні 2017 року населенням області сплачено за житло та комунальні послуги, включаючи погашення боргів попередніх періодів, 497,2 млн. гривень, або на 28,8% більше, ніж рік тому. Рівень сплати становив 85,5% (у січні–квітні 2016р. – 123,6%).

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 27.06.2003 № 976 "Про затвердження Порядку погашення реструктуризованої заборгованості та внесення поточних платежів за житлово-комунальні послуги" у січні–квітні 2017 року з населенням було укладено 33 договори щодо погашення реструктуризованої заборгованості на загальну суму 143,3 тис.грн. Сума внесених платежів, з урахуванням довгострокових договорів, становила 155,6 тис.грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То нехай ще ціни піднімуть,то може заборгованість зменшиться...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні