--> Землю під Будинком офіцерів віддадуть луцькому політеху | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Землю під Будинком офіцерів віддадуть луцькому політеху

2
8
Землю під Будинком офіцерів віддадуть луцькому політеху
Вже за тиждень землю, на якій знаходиться колишній Будинок офіцерів, можуть передати Луцькому національному технічному університету.

Відповідний проект рішення з’явився на сайті мерії.

Зокрема, депутати планують надати державі в особі Міністерства освіти та науки України дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будинку офіцерів, господарських будівель і споруд на вулиці Винниченка, 8.

Сама ж будівля давно перебуває на балансі політеху.

Нагадаємо, ректор вишу розповідав «Волинь24», що у приміщенні Будинку офіцерів планують облаштувати центр з вивчення польської мови.

"Ми готуємо грантову пропозицію для участі у конкурсі за програмою "Україна-Польща-Білорусь" для залучення коштів на реконструкцію споруди колишнього Будинку офіцерів. Паралельно завершуємо вносити зміни до проектно-кошторисної документації. Оскільки, на жаль, на той момент, коли я прийняв вуз, документи не були належно впорядковані. Надіємося, що міська рада і депутатський корпус у плані впорядкування документів щодо землі нам допоможуть якомога швидше владнати ситуацію", - розповідав Петро Савчук.

Зі слів ректора, у приміщенні можуть облаштувати коворкінг-центр та навіть готель.

Найближча сесія міської ради відбудеться 31 травня.

Читати також: За лаштунками луцького ...поки ще Будинку офіцерів. МАЙНО СОВДЕПУ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нормально так... знову буде "генделик"?
Відповісти
...для початку і вже давно треба зробити тротуар біля входу! Люди ходять спотикаються, ломають каблуки, а цим уродам з міськради усу пофік!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні