--> Луцьк знову смердить: запах несе з Гнідавського цукрового | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцьк знову смердить: запах несе з Гнідавського цукрового

48
8
Луцьк знову смердить: запах несе з Гнідавського цукрового
Попри заяву керівництва Гнідавського цукрового заводу про припинення виробництва біоетанолу, у південній частині Луцька та прилеглих селах відчувається гострий неприємний запах.

Сморід посилився звечора, про що мешканці активно повідомляли в соціальних мережах.

Протягом ночі різких запах із відстійників цукрового заводу, що в селі Баїв під Луцьком, продовжував поширюватися.

Вранці найбільше смердить у районах вулиці Львівської та ДПЗ. Про це повідомляє власкор видання "Волинь24".

За його словами, попри те, що вітру немає, сморід відчувається навіть у 33-му мікрорайоні.


Нагадаємо, в понеділок, 22 травня, під час акції протесту керівництво Гнідавського цукрового заводу заявило, що не справилося із усуненням смороду, тому закриває виробництво.

Як стало відомо попередньо, причиною смороду, що турбує місцевих із квітня, стала реакція, в яку вступають відходи від виробництва біоетанолу та фекалії, які зливають на ті ж фільтраційні поля.

Місцеві під час акції протесту стверджували, що на заводі "наловчилися" випускати викиди вночі і таким чином уникати контролю громадськості. Ймовірно, це і стало причиною чергової хвилі смороду у повітрі.

Хоч існує ймовірність, що після закриття виробництва речовини ще якийсь час будуть вступати у взаємодію та призводити до поширення різких і неприємних "ароматів".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Львів засрали сміттям,а Луцьк Гімном!!!
Відповісти
Біо етанольний вночі знову працював. До сраки їм і Палиця і люди
Відповісти
Всі в долі.
Відповісти
Романюк швидко б рішив цю проблему.А цього прищавого мазурика ніхто й не слухає
Відповісти
В минулому році смерділо і не з заводу і Романюк так нічого й не вирішив.
Відповісти
Ага, той що багато рішав))))
Відповісти
Ага, порішав перед виборами. Мільйони вгатив в каналізацію, а толку з неї немає.
Відповісти
Що мер що губернатор.Два "госпдарника"
Відповісти
А де Варта Порядку чому не контролює завод чи працює біо етанольний? Приїхав біля Палиці постояв на мітингу і все пішов магазинчиками і пестіками гратися.
Відповісти
Всі в долі. Цирк зробили для людей як завжди , і далі своє роблять.
Відповісти
А де твоя Самооборона з навіженим Рижковим??? Вони тільки з патрульними селфі навчилися робити і сесії зривати! А як підтримати людей і допомогти вирішити проблему, то їх немає.
Відповісти
Шукає пістолет який вкрали.
Відповісти
А як ви про голову облради забули, чи він так просто тут на посаді? :)))
Відповісти
Він на роботі.
Відповісти
в мене пропозиція.Начерпати відро цього фільтрту і вилити в приймальній Поліщука
Відповісти
Після 21 год і вранці, близько 7 ранку, цей сморід добре чути в нас на 33-му, біля літака. Це жах, яку територію охоплює. Не знаю, як люди на Гнідаві живуть з цим(
Відповісти
Люди там не живуть , а виживають давно треба іти під мерію .
Відповісти
Люди схаменіться нас за дураків тримають ? Всі мають долю від Заводу. Тому і не вирішують цю проблему. Яка різниця як називається Самооборона чи Варта порядку,в офісах кондиціонери і в їхніх машинах теж. Їм не смердить,а прості люди будуть за чисте повітря платити.
Відповісти
Яка доля, факти можна? О-то справжні українці - не розберуться що до чого і понеслась... На фільтраційні поля гімно хто звозить??? На біоетанольному фільтрація і очистка така, що краще ніж у вас у хаті, а вам локшину навішали і нарід ведеться! Каналізацію нову треба будувати, а це не малі гроші... Де їх взяти???
Відповісти
дайош конкретно факти яка там фільтрація!Показуєш всі договори, умови, фото, чеки, товар якості і тоді кажи,що там все ок.!Ніколи так ще в місті не смерділо поки це чудо не побудували! як його будували Ви на що там надіялися????Що все відмивається та купується?Чим інженери та директора Ваші займаються?купували де обладнання?списане?китайське? Де всі документи????Власники щось розуміють в цьому житті чи так тільки для "красати"????Мене дивує ця кантора взагалі...,як і в принципі ті люди які там працюють...
Відповісти
Ми на Львівській о 5 ранку не відкривавши віка цей все чули! Це жах!!! Чесно!!! Надоїло так,що страх, а ще ти коли тпостійно вдома...
Відповісти
ЖИДВА!!! ДАЙТЕ ВІДПОВІДЬ ЛЮДЯМ,ЯКІ ЖИВУТЬ В ЦЕНТРІ МІСТА,ЧОМУ СМЕРДИТЬ ВЕСЬ ЦЕНТР СВИНЯЧИМ ГІМНОМ І СКІЛЬКИ МИ ЩЕ БУДЕМО ЗАДИХАТИСЬ? Звертаюсь до тієї сволочі,яка засмороджує:"Піддай взавтра з восьмої ранку і до обіду,коли приїде до Луцька головний рабин,щоб нанюхався разом із нами.Ми вже цих пів дня витримаємо,але може рабин зробить висновки від такої зустрічі".
Відповісти
Досить вже брехати!!! Яка відстань фільтраційних полів від заводу? Напрямок один і всіх собак вішають на завод! З фільтраційних полів той сморід!!! Завод з суботи не працює, а хімічну реакцію ніхто не зупинить от і буде смердіти поки вітер буде дмухати у бік Луцька і поки не припиниться бродіння лайна!!!
Відповісти
Хай Варта порядку і Самооборона зупиняє хімічну реакцію до приїзду равіна. Слабакі?
Відповісти
Перестаньте срати, або сріть пахучками і не буде смердіти. Нам в Липлянах також смердить фекаліями з міста і ми заблокуємо КНС. Що далі?
Відповісти
А чого Гузь не прибіг? Він у Ковелі піарився, а тут боїться що йому морду розіб'ють.
Відповісти
Им до вашего воздуха....главное что вы их выбрали , запах слышите, так это они вам привет передают, глубоко им насрать на вас лучане )) Главное что есть чем поживиться.....
Відповісти
Фільтраційні поля належать Гнідавському цукровому заводу. Сморід йде з цих полів.
Вина за екологічне лихо на власнику завода. Галькевич Ярослав також власник Бравого Швейка. На вас тварюки лежить відповідальність за страждання волинян.
Відповісти
Може досить всяку ср... писати? Поля належать але для відходів переробки цукрових буряків і того ж біоетанольного, бо воно працює на відходах цукрового і такого смороду від тих відходів немає!!! НО - ніхто не дозволяв лайно з Полонки, того ж Вересневого зкидати на ті поля, після чого той сморід з'явився!!! Відчуваєте різницю??? Що за люди - не знають що до чого, а пишуть різну, не відповідаючу дійсності лабуду!!!
Відповісти
Ти Василь дебіл чи що? Фільтраційні поля заводу? Так так. От вони і мають слідкувати що туди скидають. І якщо хтось скидає щось лишнє то вони мають це негайно припинити. Але у них договорняк з Палицею. Товстенюк і Галькевич друзі і партнери по бізнесу.
Відповісти
Зараз! Побіжать і скрізь пости повиставляють, охорону наймуть, щоб слідкувала хто ж там зливає... Таке тільки в цій країні можливе... :( Додайте розуму таким як "123" :)
Відповісти
Не наймуть бо від того смороду вся охорона ,Варта Порядку, Самооборона вимре. Вони що дурні на таке йти. А хто їх охороняти буде з пестіками? Так що лучани нюхайте.
Відповісти
Дурень ти Васильович. Директор заводу підписав договір з Луцьком про приймання відходів, і цим самим дозволив. Вже 15 років зливають. І не смерділо. А тепер брагу долив туди. Не подумав...
Відповісти
До шо ви гаварітє? !! Цю ніч завод працював аж бігом! Сяяв всіма вогнями і шумів! Брехуни ті, хто обіцяв зупинити!
Відповісти
Гарний висновок! :) Якщо вогні горять - значить працює :) Логічно! :) Якщо не працює - все вимкнено і всі пішли додому - так? А не приходило на думку, що є процеси які не можна припиняти і щоб обладнання працювало але нічого не виробляло?! Зупинка - це не означає, що все стало і завмерло!
Спитайте в людей що там працюють!!! Господи - додай розуму цим людям!!!
Відповісти
Мабуть дочекаються, що люди закидають міську та обласну раду гімном, а завод запальною сумішшю.
Відповісти
Потрібно зкинутись всією громадою по 2 гривні. Найняти декілька бульдозерів, та зрівняти з землею ці фільтраційні поля.
Відповісти
Давай спробуй, а ми подивимось якщо не уявляєш що це таке :)))
Відповісти
НА даний момент в районі ДПЗ смердить так, що блювати хочеться.
Відповісти
там і макара, і галькевич, і ще одна пані всі на пару ідіоти з ідіотів. бравий швейк вже не вулиці не посидить)
Відповісти
Підірвати потрібно цей смердячий завод і смороду більше не буде!Я живу в цьому районі,то такого смороду ще не було.З кожним роком все більший і більший сморід.Була б взривчатка,сам би пішов і підняв би все в повітря.Хочу сказати слідуюче:те керівництво,яке там те і робить,що штани протирають,садити за грати потрібно негайно з конфіскацією майна і роздати потерпілим,яких нажаль вже багато серед дітей і дорослих.І тоді побачимо результат.
Відповісти
Потрібно робити члідуюче.Цей завод і не збирається зупинятися.Нас дурять до останього взриву нашого терпіння.Тому потрібно перекрити до заводу рух і не тільки до ньог,а й декілька інших стратегічних доріг.
Відповісти
Потрібно робити члідуюче.Цей завод і не збирається зупинятися.Нас дурять до останього взриву нашого терпіння.Тому потрібно перекрити до заводу рух і не тільки до ньог,а й декілька інших стратегічних доріг.
Відповісти
Зараз,коли настає вечір,то не знаєш куди діватися.Сморід на вулиці,а вікна закриваш в дома,тозадихаєшся від задухи в сеередині.
Відповісти
Я би всіх депутатів туда відправив,хай бо там дні 3 постояли і понюхали і їхніх синів і внуків....але деш ,вони в нас мажори всі....
Відповісти
Я вам там в ті гівняки лимонку скоро кину,бля дитина через вас захворіла,ховайтесь,вам пізда,я беру калаш і йду довас,бо заїбали вже
Відповісти
Я вас нахуй зупиню,атвічаб,дупи в кріслах засвистять скоро на ура,так що я тєбя найду всюду,терпець увірвався,треба це шоблр-йобло стріляти давно!
Відповісти
Заблокувати прохідну на завод і нікого туди не пускати.
А мені здається, що мають бути якісь реактиви які б знешкоджували ті дріжджі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні