--> Юні лучани розмалювали футболки для воїнів АТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Юні лучани розмалювали футболки для воїнів АТО

0
8
Юні лучани розмалювали футболки для воїнів АТО
У Луцьку діти розмалювали футболки для воїнів АТО.

У середу, 17 травня, відбулася волонтерська акція “Мирна Україна», організована управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради у партнерстві з Луцькою гімназією №21 ім. Михайла Кравчука, - інформує прес-служба Луцької міської ради.

У рамках акції учні навчального закладу розписували тематичні футболки для військовослужбовців, які проходять службу на території Волноваського району.

Діти з неабияким завзяттям взялися до волонтерської справи та спільними зусиллями сворили колекцію позитивних, зігрітих люблячими сердцями футболок.

Учні написали щирі побажання та намалювали малюнки для воїнів, які нині захищають кордони нашої держави. Юні митці сподіваються, що своєю любов'ю та увагою зігріють дорогих нашому серцю солдат.

Уже цими днями футболки адресно доставлять бійцям делегацією міста Луцька, яка третій рік поспіль відвідує місто в рамках підписаного Меморандуму про співпрацю Луцька та Волновахи.


Теги: фото, ато, діти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні