В міністерстві забули, що ветсанзавод – їхня проблема, - Володимир Гунчик

1
-5
В міністерстві забули, що ветсанзавод – їхня проблема, - Володимир Гунчик
Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик вважає, що в першу чергу вирішувати проблеми ковельського ветсанзаводу повинні центральні органи влади.

Про це стало відомо 15 травня під час оперативної наради в голови Волинської ОДА.

«Основна ініціатива для вирішення проблем ветсанзаводу повинна належати Міністерству аграрної політики та продовольства, але на превеликий жаль, особливої ініціативи від нього я не бачу», - наголосив посадовець.

З його слів, волинські чиновники повинні лише «наполягати, заставляти, в разі необхідності – координувати роботу» представників центральних органів влади, однак безпосередньо шукати рішення проблеми повинні саме останні.

«У нас склалась недобра традиція – шахти, митні переходи, ветсанзаводи стають проблемами місцевої влади, а міністерства і відомства забувають, що це їхня сфера відповідальності, забувають, що вони призначають туди керівників, платять їм зарплату. А завдання обласної влади – лише сприяти вирішенню проблем», - підкреслив голова ОДА.

Він зауважив, що наразі необхідно спонукати посадовців центральних органів влади виконувати свої посадові обов’язки.

Нагадаємо, рештки тварин, які накопичились на ветсанзаводі, планують утилізувати у Ковелі на території колишнього крохмального заводу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як не дивно, але тут він правий.
Якби "відповідальний" чиновник з профільного департаменту міністерства продав свій автопарк, то швидко б гроші знайшлись і на зарплату і на модернізацію. Але для того мабуть треба активістам не по пішоходних переходах "гулять", а поїхать в Київ "в гості" до цього (чи цих) чиновників і трохи потримать їх за "кокі" :-)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні