«Луцьку бракує готелів», - Сергій Бубка

5
-1
«Луцьку бракує готелів», - Сергій Бубка
До Луцька приїхав президент Європейської федерації легкої атлетики Свейн Арне Хансена та президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка.

Посадовці завітали на Волинь напередодні Міжнародної матчевої легкоатлетичної зустрічі U-20 Україна-Кіпр-Ізраїль-Румунія-Білорусь.

Ця подія – найбільші міжнародні легкоатлетичні змагання в Україні у 2017 році. До обласного центру приїде 200 спортсменів і тренерів з п'яти країн Європи.

Подивитись на місце майбутніх змагань та оцінити інфраструктуру Луцька приїхали президент Європейської федераціії легкої атлетики Свейн Арне Хансен, президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, члени Ради європейської федерації легкої атлетики Грегор Бенчіна та Мартон Гулай, президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул.

Після зустрічі з чиновниками та екскурсії стадіоном «Авангард» Свейн Арне Хансен зауважив, що вражений від побаченого.

«Я вражений прийомом, але ще більше мене вразив цей стадіон. Це саме те, чого потребує легка атлетика в Україні та світі. Нам непотрібні стадіони з тисячами глядацьких місць. Нам потрібні стадіони, де ми можемо влаштовувати гарні зустрічі та щодня тренуватись. Європейська атлетика також вражена рівнем підготовки українських спортсменів», - наголосив президент Європейської федераціії легкої атлетики.

Сергій Бубка також зауважив, що «Авангард» - чудовий стадіон, на якому можна проводити змагання високого рівня.

«Нам дуже приємно, що Україні дозволили подавати заявки на проведення міжнародних легкоатлетичних змагань. Луцьк має умови для цього і я впевнений, що в майбутньому тут буде багато легкоатлетичних змагань», - наголосив президент Національного олімпійського комітету України.

В той же час, на думку Сергія Бубки, у Луцьку не вистачає якісних готелів, які можуть одночасно прийняти велику кількість людей.
Зауважимо, 12 травня у Замку Любарта відбудеться урочисте відкриття змагань.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А для чого тут не брита морда Поліщука
Відповісти
Полішук пролітає на виборах, і фотки не допоможуть.
Відповісти
і шлюх!!!
Відповісти
Можливо Луцьку і бракує готелів, але БОРДЕЛІВ - хоч відбавляй, хоча ми ж у майже в Европі )) Ососбисто я - нічого проти борделів не маю.
Відповісти
Оці шмаки їздили Луцьком на Т5, як бик посц"в. А Полішук торгує мордою незадумуючись, бо впевнений, що "УРКОП" - це назавжди
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні