Активісти перестали блокувати траси біля Ковеля

4
2
Активісти перестали блокувати траси біля Ковеля
Жителі райцентру Ковель на Волині розблокували дроги на Луцьк, Львів і Київ.

Такі домовленості досягнути в Луцьку після урядової наради на чолі з першим віце-прем’єр-міністром України Степаном Кубівом,передає кореспондент УНН.

Урядовець визнав, що ситуація з філіями державного підприємства “Укрветсаннзавод” критична по всіх Україні. Вони мають боргів на 27 млн. грн.

“Є 18 філій в 15 регіонах. Коли за останні 2 дні проаналізував всю ситуацію, то 9 взагалі не працює, — наголосив Степан Кубів. — На вимогу людей завод у Ковелі зарито. Підніму питання з Фондом держмаймана та Міністерством агрополітики про приватизацію цих заводів”.

На нараді жителів Ковеля запевнили, що за тиждень відходи із заводу вивезуть та захоронять у сусідніх районах, де для цього знайшли 5 ділянок.

На такі умови пристали люди та погодилися розблокувати траси. Єдине, що залишать кілька палаток під стінами Ковельської міської ради.

Як відомр, з п’ятниці жителі Ковеля заблокували виїзди на Львів, Луцьк і Київ з вимогою утилізувати тваринні відходи на місцевому ветсанзаводі.

Нагадаємо, 5 травня протестувальники перекрили рух на міжнародній автомагістралі на Волині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Утилізаційна мафія, або Як стати мільйонером на відходах.
Утилізація коштує приблизно 800-1200 гривень за тонну, а прикопати мертвятину директор підприємства береться за суму удвічі меншу.
Відповісти
Який директор, той що звільнений і у розшуку? :) Що о-то таке пишите, аби ляпнути? :)))
Відповісти
Це брехня .На даний час 11:14, траса міжнародного значення Київ - Ковель- Ягодин заблокована люди будуть стояти до поки з території Поворської ОТГ не вивезуть рештки смердючих відходів.
Відповісти
Траса на Киів заблокована ще досі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні