Студенти-юристи послухали лекцію патрульного

3
0
Студенти-юристи послухали лекцію патрульного
Працівник Патрульної поліції Луцька провів лекцію на тему адміністративної відповідальності студентам-юристам третього курсу, СНУ імені Лесі Українки.

“Під час лекції обговорили проблемні моменти законодавства України та розпочали пошуки механізмів для їх усунення. Студенти питали інспектора про найбільш розповсюджені правопорушення у Луцьку, та отримати вичерпні відповіді", - повідомляє прес-служба Патрульної поліції Луцька.

Студенти обговорили найбільш важливі та актуальні питання адміністративної відповідальності за вчинення правопорушень, юридичні аспекти притягнення винних до відповідальності, порядок оформлення документів та проблеми, які виникають під час складання матеріалів.

«Переконаний, що випускники університету зможуть долучитись до вдосконалення нашого законодавства з метою покращення рівня наявної правової культури та побудови нової правової культури в Україні. Чимало студентів активно цікавились процедурою відбору кандидатів до поліції та виявили неприховане бажання стати частиною великої сім’ї поліцейських»,- підсумував інспектор Патрульної поліції Луцька Дмитро Слабенко,який провів лекцію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я вчила цього дебіла Слабенка. У батька горілка рештки розуму забрала, а цей так ідіотом родився.
Відповісти
ржу німагу. Цей бездарь вже лекції почав читати. Між 2 і 3 вчився, а тепер лектор. Куди світ котиться?
Відповісти
Ахаха...
Мда. Це жесть
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні