У луцькі садочки купили тонни безпідставно дорогого масла, - депутат

2
-4
У луцькі садочки купили тонни безпідставно дорогого масла, - депутат
Управління освіти Луцької міськради закупило масло в дитсадки за найбільшою ціною з усіх запропонованих, тим самим потративши з бюджету "зайвих" 1,2 млн. гривень, - вважає депутат Луцької міської ради Анна Мовяк.

Про це депутат написала у блозі на Громадське.Волинь.

Як ідеться у дописі Мовяк, в першому тендері брали участь два постачальники. Система ProZorro визначила переможцем ПП «КВІД КОМ», який запропонував найнижчу ціну.

Втім, тендерний комітет відмовився від цієї пропозиції. Мовяк вважає, що тим самим комітет порушив закон, бо вимагали документальне підтвердження інформації, яка повинна бути у відкритих реєстрах.

Втім переможець тендеру - ФОП Бояновський В.О. – відмовився поставляти продукцію у зв’язку з підняттям ціни на сировину. Оголосили новий тендер. Який зрештою провалився.

«Тендер знову було провалено з доволі цікавих причин. У трьох учасників причиною відхилення пропозиції стало неподання копій рішень, які знаходяться у відкритих реєстрах», - заявляє Анна Мовяк.

“Поки тендерний комітет безуспішно пробує закупити масло для дитячих садочків через тендерну процедуру – управління освіти Луцької міськради купляє масло в обхід системи ProZorro!!!” , - повідомляє депутат .

За словами депутата масло, закуплене у підприємця Бояновського О.В. – дорожче на 56 грн за 1кг.

Цікаво, що за кілька днів до цього Бояновський відмовився постачати масло по 79,00 грн., через що і був зірваний перший тендер.

«У підсумку 1 кг масла обійшовся управлінню освіти у 135грн.!!! Звертаю увагу, що це найвища ціна з усіх цінових пропозицій які подавалися учасниками торгів», - заявляє Анна Мовяк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
шановні депутати всуньте ніс в дупу шукаете в воді кисень
Відповісти
Бояновський, шахрай Веремчук - це одні і ті ж постачальники неякісної продукції в дитячі садочки і школи, якими отруюють дітей. Прокуратура порушила кримінальні справи проти них, а вони ще втюхують ту непотріб і ще й за завищеними цінами. Може краще втопити іх в тих спредах?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні