Сім’я луцького депутата Авраменка має лише дві фури і легковик, – декларація

6
-2
Сім’я луцького депутата Авраменка має лише дві фури і легковик, – декларація
Депутат Луцької міської ради від фракції «Солідарності» Андрій Авраменко задекларував лише транспортні засоби, які належать дружині, і скромну зарплату директора Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності.

Згідно із декларацією, у 2015 році дружина депутата Олена Лейкіна придбала дві автівки: легкову та вантажну, а також – два причіпи. Зокрема, легковик Fiat Cinquecento 2008 р.в., купила за 45 тис грн., вантажівку Renault Magnum 2004 р.в. – за 100,6 тис грн., а також два напівпричіпи Krone 1998 р.в. за 21 тис грн. та 1999 р.в. за 45 тис грн.

Минулоріч жінка придбала ще одну фуру: Renault Premium 2003 р.в. за 104,3 тис грн.

Із нерухомого майна Андрій Авраменко задекларував лише право власності його батька на чверть квартири у Луцьку площею 78 квадратів.

Із заробітку в обранця – 69,4 тис грн. заробітної плати у спортшколі (в місяць – 5,8 тис грн.), а також – 8,6 тис грн. відшкодування за харчування учасникам спортивно-оздоровчих заходів.

Довідково. Андрій Аврменко – 1977 року народження, освіта вища, проживає в м. Луцьку, директор Волинської обласнлї школи вищої спортивної майстерності, обраний від Луцької міської організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Майстер спорту з пауерліфтингу та важкої атлетики, син відомого волинського тренера Миколи Авраменка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чого тут дивуватись, де Ви бачили багатих спортсменів чи депутатів у бариго-потрошенськівській партії?
Відповісти
Юля, а Покровський, Чорнуха - це лише ті, які на слуху, а їх огого скільки.
Відповісти
Майстра спорту з важкої атлетикі йому тато замутив,він першого дорослого не підіймав !!!
Відповісти
Під татовим патронатом не тільки майстром став!
Відповісти
Так, тато молодець. А вам батьки певно не допомагають, ні Романюк, ні Алфьоров, ніхто з політиків.. все синочки починали з нуля, надбали самі. Не смішіть курей!! Андрій порядна і цікава людина, і робить для спорту Волині що може, і про родину дбає. Удачі, Андрій!
Відповісти
А цей порядний спортсмен не хоче розповісти як крав автомобілі і вимагав гроші за повернення.як отримав условно замість восьми років строгача.ну ну....як колос був кузнею рекета.чи думає що все забуто.......
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні