У центрі Луцька просять впорядкувати зелену зону

0
8
У центрі Луцька просять впорядкувати зелену зону
У Луцьку пропонують надати статус скверу зеленій зоні навпроти 4 гімназії на схилі, що виходить на вулицю Глушець біля входу у парк ім. Лесі Українки.

Відповідну пропозицію зареєструвала Людмила Гуріна у Єдиній системі місцевих петицій.

Жінка стурбована самовільним знищенням зелених насаджень у центрі міста навпроти гімназії №4 на схилі, що виходить на вулиці Глушець до входу у парк ім. Лесі Українки.

Авторка зауважила, що зелені насадження окрім естетичної та екологічної, виконували захисну функцію, укріплюючи схил, на якому побудували 14-поверховий будинок, від зсувів грунту через опади.

"Розумним та розсудливим буде рішення місцевих депутатів про надання означеній земельній ділянці статусу скверу, відновлення знищених зелених насаджень (дерев, кущів, квітів) та благоустрій зеленої зони (влаштування ліхтарів, лавок, дитячого майданчика)", - йдеться у дописі Людмили.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні