У Центральному парку на луцького активіста напав бездомний собака. ВІДЕО

3
17
У Центральному парку на луцького активіста напав бездомний собака. ВІДЕО
У Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, що у Луцьку, бездомний собака покусав активіста Павла Цапюка.

Про це Павло написав на своїй фейсбук-сторінці.

«Історія досить прикра особисто мені, бо спочатку нас звинувачували в «ненависті» до псів (хоча ми просто вимагали узгодити розміщення цих будок з відповідними організаціями), потім поширювали якогось милого масу «заказухи», називали «дог хантерами» і тд… Коли інфа з мережі вже дійшла до мене від маси знайомих, типу «wtf Паша, я не вірю шо ви такі злі?», я пояснював, що не проти тих будок, аби собачки не несли небезпеки і за них хтось відповідав… то ж активісти ніби мали це вирішити…», - написав чоловік.

Павло зазначив, що сьогодні, 22 лютого, він кардинально змінив свою думку, бо, будучи майже випадковим прохожим побачив жінку, яка гладила собак.

«Підійшов кілька кроків запитати чи все норм, тим більше тваринки так гарно тішились на газоні. І тут головуюча в зграї (найменша і найголосистіша) заявила про свої права на даному газоні, а її вірний охоронець (білий такий, по більше) файно проштопав мені джинсові штані…», - йдеться у повідомленні.

Відомо, що Павло звернувся до муніципальної варти, аби щось вдіяли максимально адекватними методами.

«Тримайтесь подалі від цих тварин, допоки питання не вирішиться.
Собакам треба вибрати більш підходяще місце. Ну чесно. Виходить, що лучани, які скидались грошима з жалістю до тварин, вийшли втягненими в досить необдуманий проект, за який зараз ніхто не відповідає, в лише підгодовує «беззахисних» тварин в досить людному місці. Так не має бути. Крапка», - завершив чоловік.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Собаку не обманеш
Відповісти
І правильно зробила !! Чогось жінку не покусала ,а вас!! І чого ви взагалі до них пішли?? Не годувати ж точно!! Хватить створювати провокації,серед білого дня нема чим зайнятися?
Відповісти
Якщо чиюсь дитину покусають тоже буде шкода?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні