«Могли зіграти ще краще», - Кварцяний про перемогу «Волині»

1
1
«Могли зіграти ще краще», - Кварцяний про перемогу «Волині»
Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний після перемоги над Зіркою (1:0) в 25-му турі УПЛ висловив задоволення роботою команди.

Проте Кварцяний підкреслив, що тренерський штаб до останнього хвилювався за результат зустрічі, - пише sportarena.

Лучани виграли завдяки єдиному в матчі м'ячу у виконанні Петрова, чим перервали 12-матчеву безвиграшну серію в чемпіонаті.

«Після гри ми поговорили з футболістами: вони, звичайно, задоволені перемогою. Але все одно довелося відверто поговорити з гравцями, тому що кінцівки матчів проходять у нас напружено. У багатьох іграх на останніх хвилинах команда пропускала, тому хвилювалися, щоб сьогодні їх робота не була марною », - цитує Кварцяного офіційний сайт ФК Волинь.

Кварцяний підкреслив, що його футболісти не повністю виконали тактичну задумку. Особливо не сподобалася тренеру гра команди в другому таймі.

«По грі хочу сказати, що могли зіграти ще краще, і часто зовсім не обов'язково втрачати м'яч. Можна було працювати більше з м'ячем, дати відпочити гравцям оборони, у яких було багато роботи. Зірка - це команда, яка не любить програвати, має такий командний дух, і грати з ними було дуже важко», - зазначив тренер.

Перемога дозволила "Волині" піти з останнього місця в турнірній таблиці, на яке тепер опустився "Дніпро". У лучан 13 очок, в той час як у дніпрян - 12.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дали зарплату і почали грати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні